Ili ih voliš - ili ih mrziš

Veliki povratak: S čarapama ili bez, balerinke su hit cipele za proljeće

One su ravne, no prema njima nitko nije ravnodušan. U modu se vraćaju balerinke, a mi smo pročešljale high street ponudu

profimedia-0503299330.jpg
Foto: Profimedia.hr

Balerinke ili voliš ili mrziš. Ne postoje oni koji će prema ovoj vrsti obuće biti indiferentni. Zanimljivo je da muškarci uopće ne razumiju u čemu je čar i ljepota balerinki. Za većinu njih one su najružnije što je čovjek od obuće izumio, a to je, vjerujemo, zato što ih nikada nisu obuli i ne mogu osjetiti olakšanje koje balerinke pružaju stopalima i to u trenutku kada ga stopala najviše trebaju - primjerice, kada izuješ štikle u kojima si cijeli dan na svadbi i obuješ balerinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Otkrivaju modni stručnjaci

Evo koji će modeli cipela u 2023. biti IN, a koji OUT

Vjerojatno si primijetila da upravo one vladaju svadbenom salom i plesnim podijem nakon ponoći. I, iako si u njima čvrsto na tlu (zahvaljujući činjenici da im je potplat tanak i ravan), one, baš poput pravih čarobnih cipelica, čine da poletiš. U balernkama ćeš do jutra plesati, ne dodirujući tlo.

Postoje i žene kojima balerinke nisu lijepe, no nosit će ih jer su im, kako smo već spomenule, udobne i praktične. Također, one su spas visokim ženama. Ne moramo objašnjavati zbog čega. Prilično smo sigurne da svaka žena ima barem jedan par balerinki. No, proteklih godina nosile smo ih najčešće kao opciju B, kada trebamo spasiti bolne noge. Vrijeme je da balerinkama vratimo status koji im propada i nosimo ih kao "it" komad sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Želiš li ponovno isfurati balerinke, obuj ih na, nećeš vjerovati - debele čarape! Zvuči ludo, no sudeći prema trendovima i onome što nose celebritiji, upravo tako ćemo ove godine nositi balerinke, barem dok vani ne zavladaju toplije temperature.

Dok ti tražiš čarape, mi smo za tebe pročešljale high street ponudu i pronašle 11 modela balerinki koje jedva čekamo nositi u proljeće, čim malo zatopli.

1/12