Savjeti s mreža

Tajni simboli na Zarinoj odjeći: Kako pronaći najbolju veličinu?

Često imamo probleme kod kupovine vezane za veličinu, ali na TikToku su izašle zanimljive informacije vezane za odjeću u Zari

BeFunky-collage.jpg
Foto: Zara

Iako većina nas obožava šoping i krpice, slobodno možemo reći da se kupovina (online ili u dućanu) nekada pretvori u pravu noćnu moru. Ponekad moramo uzeti neki komad odjeće u manjoj veličina, a nekad se dogodi da je potrebno uzeti i dva broja veću odjeću. No, možda ni tada nećemo moći zatvoriti patentni zatvarač na trapericama.

Image
Spoj jednostavnosti i elegancije

Zara haljine koje će postati hit, a još ih možeš 'uloviti'

Zara je jedan od omiljenih dućana, ali i u njemu se susrećemo s ovim problemom. No, što ako ti kažemo da su neki korisnici TikToka otkrili trik koji nam može olakšati kupovinu, a posebno će biti koristan kod online šopinga.

Korisnik TikToka, na profilu Outfits, tvrdi da Zara ima tajne simbole na etiketama koji nam mogu pomoći da znamo je li taj komad odjeće u skladu sa standardnom veličinom ili se radi o manjem modelu. O kakvim tajnim simbolima se radi? Ako se na etiketi oko rupice nalazi kvadrat onda se radi o komadu odjeće koji se napravljen prema standardnoj veličini, a trokut na istom mjestu znači da je model manji i da je potrebno uzeti veći broj.

Image
Foto: Screenshot @officially_outfits/TikTok

Zanimljivo da je još jedan korisnik u komentarima podijelio svoje iskustvo iz Zare i potvrdio ovu teoriju. Cookiemonster210 kaže da je mu prodavačica u Zari potvrdila da kvadrat označava standardnu veličinu, a trokut znači da se radi o manjem modelu i da treba uzeti veći broj.