Stylish komadi koji su ti potrebni za kreiranje proljetne 'capsule' garderobe

Iz aktualnih kolekcija modnih brendova izdvojile smo 20 stylish komada koje ćeš moći nositi na bezbroj načina

Stylish komadi koji su ti potrebni za kreiranje proljetne 'capsule' garderobe

Minimalizam postaje sve popularniji, a u skladu s time popularizirala se i ideja o kreiranju tzv. 'capsule' garderobe prema kojoj je kod odabira odjeće naglasak na kvaliteti i funkcionalnosti, a ne na kvantiteti.

Loše potrošačke navike, materijalizam te brza moda donijeli su mnoštvo negativnih posljedica pa je ideja o capsule garderobi koja se bazira na nekoliko klasičnih komada zapravo i više nego dobrodošla.

Smisao kreiranja takve garderobe je imati bezvremenske komade koji će uvijek biti nosivi i popularni, bez obzira na trendove. Sve je veći broj i blogerica i trendseterica koje zagovaraju ovakav način odijevanja te koje mnoge inspiriraju da i sami kreiraju vlastitu capsule garderobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom na to da su pred nama proljetni dani, mnoge od nas će pohrliti u trgovine popularnih high street brendova kako bismo osvježile svoj ormar za novu sezonu. Kako bi izbjegla besmisleno trošenje i kupovanje nepotrebne odjeće, razmisli o tome da ovog proljeća kreiraš svoju garderobu od nekoliko bazičnih komada uz pomoć kojih ćeš moći stvoriti što veći broj efektnih proljetnih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nekakvih određenih pravila za kreiranje capsule garderobe zaista nema jer su ona individualna i svatko ih stvara prema svom stilu i načinu života. Ipak, postoje određeni trikovi koji ti pritom mogu pomoći, kao i kvalitetni komadi koje bi trebala uvrstiti u svoju garderobu jer će pojednostaviti tvoj život i omogućiti da izgledaš stylish.

Neke od naših modnih favorita za kreiranje capsule garderobe za ovo proljeće otkrivamo ti u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Foto: Instagram, H&M, & Other Stories, Mango, Massimo Dutti

1/21
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.