Stoje kao salivene

Stilistica Alma pronašla je modele haljina u kojima ćeš izgledati mršavije

Alma Premerl Zoko u Mohito je izdvojila šest haljina za sve figure - i sve koštaju 229 kuna

alma.jpg
Foto: Andrea Mulder

Protekla 2020-ta ostavila je traga i na liniji. Koliko ste kilograma nabacile? 3,5 ili 7 kilograma?  Ne znam zašto se kilogrami uvijek gomilaju u neparnom broju, ali znam koji su to krojevi i uzorci u kojima ćeš uvijek izgledati mršavije nego li jesi.

Image
Modna savjetnica

Alma zna kojih će šest modnih trendova obilježiti proljeće 2021 .

Ukoliko se napokon vraćaš na posao u ured, sredi se poput prave mačke ne otkrivajući nedostatke! Evo mojih savjeta i šest Mohito haljina (svima je cijena 229,00 kn) koje možeš odjenuti u svim prigodama.

Želiš li izgledati više?

Odaberi haljine koje imaju jasno definiran 'visok' struk. On može biti od iste tkanine, ali i sa širokim remenom.

Image
Foto: Mohito

Ima te 'posvuda'?

Ovo je uzorak koji čini čuda! Takozvani 'rasteri' odlično prekrivaju obline i sužavaju liniju tijela. Ukoliko ne vjeruješ- odjeni istu haljinu u boji i s ovim uzorkom- nevjerojatna razlika!

Image
Foto: Mohito

Asimetrija u službi (širih) bokova

Zato izaberi haljinu koja je asimetrična, a na kojoj rez reže bokove. Dva volana koji su na ovoj haljini dodatno prekrivaju bedra i noge čine mršavijim.

Image
Foto: Mohito

Kruškolikog si oblika?

Što znači da imaš jače bokove i bedra, a uža ramena. Kako bi napravila balans između gornjeg i donjeg dijela tijela odaberi haljinu koja je u donjem dijelu krojena u blago A, a u gornjem ukrašena okomitim volanima.

Image
Foto: Mohito

Midi duljina za proljeće 2021. s cvjetnim uzorkom

Što je cvijeće izražaenije, ali i u većem kontrastu s podlogom to će ovaj uzorak uspješnije  'poravnavati' nesavršenosti građe tijela i pružiti svježinu total look-u.

Image
Foto: Mohito

Visoka si i jako mršava?

Umjesto klasične uske haljine odaberi onu koja je s naborima (izgleda poput zavjese) koji čine čuda. Izgledat ćeš i dalje vitko, ali i seksi. A tko to ne želi?!

Image
Foto: Mohito