Splitski festival: Danijela Martinović odjenula haljinu s posebnim značenjem, a Ivana Kovač oduševila u žutom

U nedjelju je na splitskim Prokurativama održana finalna večer tradicionalnog glazbenog festivala. I dok je po glasovima žirija bila najbolja mlada Lorena Bućan, nagradu poblike dobio je Luka Nižetić. No kao i uvijek na glazbenim festivalima, puno poznatih bilo je i na pozornici i u publici, a neki su oduševili i svojim modnim kombinacijama. Mnogi su se pitali primjerice nosi li vampirica Olja gaćice. Pročešljale smo tko se to sve družio u backstageu na splitskim Prokurativama, ali i tko je bio modni top, a tko flop.

Izvor: Miroslav Lelas/Pixsell

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Pjevačica je u na festival u svoj rodni grad stigla u zanimljivoj haljini koja je otkrila njezin savršeno ravan trbuh, ali i dekolte. Sve je kombinirala sa zelenom torbicom s potpisom Bottega Veneta

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Prijateljice i kolegice Mia Dimišić i Domenica Žuvela i modno su se uskladile. Domenica je istaknula figuru uskom bijelom haljinom, dok je Mia kombinirala bijele hlače i kratki crni topić.

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

I dok je Lorena koja je osvojila nagradu žirija bila u kraljevski plavoj haljini, njezina kolegica pjevačica Ivana Kovač odjenula je smjelu žutu kombinaciju koja je savršeno istakla njezinu figuru i ravan trbuh.

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Viktorija Rađa na festival je stigla u društvu sina Roka. Zgodna Viktorija još je jednom pokazala zavidnu liniju u kratkom kombinezonu koji joj je savršeno stajao.

Izvor: Miroslav Lelas/Pixsell

Umjetnica Olja i ovaj put je plijenila poglede smjelom kombinacijom. Ovaj put odabrala je nježno plavu haljinu koju je ukrasila lancima, a visok prorez mnoge je zapitao nosi li Olja gaćice.

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

I proslavljeni chef Ivan Pažanin uživao je u backstageu na splitskim Prokurativama. A odjenuo je bijelu košulju koja je savršeno otkrivala pogled na njegove tetovaže

Izvor: Miroslav Lelas/Pixsell

Danijela je za svoj nastup na finalnoj večeri odabrala posebnu kreaciju. Riječ je o bijeloj haljini koju je za nju napravila i ručno oslikala modna kreatorica i slikarica Monika Hršak. Danijelina haljina je po sebi imala oslikane dijelove Splita, rodnog grada naše domaće pjevačice.

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Dok je njezina sestra Danijela nastupala u bijeloj haljini, njezina sestra Izabela u publici je bila u crnoj kožnoj haljinici

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Siniša Vuco također nije propustio glazbeni šušur, a u backstageu se družio sa sinom nogometašem Vilibaldom

Izvor: Miroslav Lelas/PIxsell

Lidija Bačić za nastup u Splitu odabrala je neobičnu full bijelu kombinaciju. Haljina se isticala iz mnoštva neobičnim krojem.

Play logo
zena.hr
Play logo