Brišu granice i prava su modna inspiracija

Ne boje se eksperimentirati: Slavni muškarci s odvažnim modnim stilom

Muškarci često padaju u drugi plan kada je moda u pitanju, no to ne bi smjelo biti tako - srećom, tu su neki slavni frajeri koji brišu granice i vole eksperimentirati sa svojim stilom do te mjere da su postali prave modne ikone

muskarci-stil.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Dodjele nagrada, premijere filmova i svi crveni tepisi u Hollywoodu savršena su prilika za slavne osobe da pokažu svoj osobni stil i daju modnu izjavu. Moda je pomicanje granica, eksperimentiranje i otkrivanje vlastitog jedinstvenog stila, a ovo su samo neke od prilika kada taj stil mogu pokazati i podijeliti ga s drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Slažeš li se s izborom?

Australski Vogue objavio popis najbolje odjevenih u 2020.

I dok svjetla reflektora najviše obasjavaju slavne dame i njihove modne izbore, slavni muškarci često padaju u drugi plan. Srećom, tu su neki slavni frajeri koji brišu granice, krše norme i vole eksperimentirati sa svojim stilom, pa svojim hrabrim kombinacijama često "ukradu show". Oni odišu samopouzdanjem i karizmom i prava su modna inspiracija i primjer da i muškarci mogu biti itekako modno osviješteni.

Bilo da se radi o pjevačima, modnim dizajnerima ili glumcima, ovi slavni muškarci s odvažnim modnim stilom ne boje se eksperimentirati i ne boje se toga što će drugi reći - i zato im se divimo. A u nastavku smo izdvojile samo nekoliko njih čiji nas stil inspirira.

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.