Šarmantan portret Liu Jo žene u neodoljivoj White Label kolekciji

Casual look u tisuću lica

Šarmantan portret Liu Jo žene u neodoljivoj White Label kolekciji

Liu Jo kolekcija za aktualnu zimu 2016. mladenačkog je duha, moderna te izrazito stylish. White label linija postaje baza za kombiniranje osnovnih komada od strukturiranih i rafiniranih materijala u zanimljivoj ravnoteži jednostavosti i elegancije.

Tople veste zanimljivog printa i neodoljivih kombinacija boja poput crne, crvene i bijele, odličan su izbor u tandemu s pencil suknjama jednostavnog kroja i zagasitih boja. Traper košulje vladaju i ovom sezonom! Budite odvažne i kombinirajte traper s traperom za još jači dojam! Upravo zato vam Liu Jo donosi najzanimljivije modele traperica s različitim aplikacijama za one najodvažnije dame. Pletne haljine spašavaju stvar – za ženstveni izgled tijekom cijelog dana te su idealne kada trebate spojiti radni dan i večernji izlazak.

 Naglašena elegancija u Liu Jo kolekciji kaputa i jakni vidljiva je kroz decentne detalje i vrhunski dizajn. Kolekcija je inspirirana bojama klasičnima za zimsko razdoblje kao što je vječna crna, neutralna siva, bež i profinjena bijela.

 Liu Jo donosi modele koje nikako ne smijete propustiti, a riječ je o fashion komadima koji su modni imperativ sezone!


Image


Image


Image


Foto: PR