Carrie zauvijek

Sarah Jessica Parker izgleda glamurozno čak i u trenirci

Ako ne znaš kako isfurati trenirku na čizme s potpeticom, ugledaj se na styling SJP

Sarah Jessica Parker
Foto: www,profimedia.hr

Sarah Jessica Parker svratila je do svoje trgovine SJP by Sarah Jessica Parker u New Yorku, odjevena u udobnu trenirku i crnu košulju dugih rukava preko koje je stavila meki plavi džemper - pravi styling za nedjeljno popodne.

Image
Casual sa stilom

Je li ovo najskuplji outfit u kojem smo vidjeli Jelenu Rozgu?

Iako su većini nas trenirke postale najvažniji - ali i najdraži - komad u garderobi za vrijeme pandemije koronavirusa, Sarah je ovom cozy looku dala novi život stilizirajući ih čizmama iz vlastite linije. Imena Busker, antilop čizme ukrašene su srebrnim kopčama i imaju modernu blok petu. Čizme do koljena mogu se nabaviti za malo manje od 5000 kuna, kako piše na internetskoj stranici njezinog web shopa sjpbysarahjessicaparker.com.

shimmer fallback

Ukrašene crne čizme dale su loungewear komadima glamurozniji look i mogu ti dati ideju kako isfurati trenirku izvan kuće - ako se usuđuješ.

shimmer fallback

Sarah je već ranije ovaj mjesec obula iste te čizme, ali u malo drugačijoj kombinaciji. Tada ih je uparila s trapericama i pokazala kako ih možeš nositi na više načina i u raznim modnim kombinacijama.

shimmer fallback

Osim što nam je pokazala kako sa stilom možemo isfurati trenirku i čizme na potpeticu, još jednom je dokazala kako - jednom Carrie, zauvijek Carrie. Njezin modni stil nam nikad neće dosaditi - ni na velikom platnu, ali ni izvan njega.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.