Sve se vrti u krug

7 'zastarjelih' trendova koji se ove godine ponovno vraćaju u modu

Donedavno su bili out, no u godini koja je pred nama ovi retro trendovi ponovno će dominirati modnom scenom

profimedia-0322945704.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svi već jako dobro znamo da se modni trendovi stalno recikliraju. Ono što su nekad davno nosile naše mame i bake danas je opet IN i tako se neprestano vrtimo u krug. Modni dizajneri često inspiraciju pronalaze u prošlosti, a povratku brojnih retro trendova svjedočimo i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Uzbudljiva sezona je pred nama

Šest trendi boja koje će ovog proljeća dominirati modnom scenom

U novim kolekcijama za proljeće i ljeto jasno je vidljiv utjecaj hippie ere iz 70-godina prošlog stoljeća, a opet su postali popularni i brojni trendovi koji su se nosili tijekom devedesetih. Na velika vrata vraćaju se brojni modni trendovi koji su se još donedavno smatrali prilično 'zastarjelima', poput hlača s niskim strukom.

Dakako, sama činjenica da je nešto trendi ne znači da to nužno moramo i nositi. Svijet mode dinamičan je, a trendovi se izmjenjuju i prije nego ih uopće stignemo popratiti. Upravo zato, najbolje je fokusirati se na one trendove koji ti se zaista sviđaju i u kojima ćeš se osjećati dobro.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo izdvojile sedam povratničkih trendova koji bi u godini pred nama mogli postati još dominantniji, a za svaki od tih trendova donosimo i upečatljive high street komade koji će ovog proljeća sasvim sigurno biti jako IN.

1/8