Pronašle smo traperice na sniženju: 15 različitih modela za svaku figuru

U ormaru uvijek ima mjesta za još jedan dobar par traperica i zato smo provjerile što se sve nudi na trenutnim sniženjima

Pronašle smo traperice na sniženju: 15 različitih modela za svaku figuru

Bez traperica ne možemo zamisliti svoj žifvot. One su uz nas kad idemo na prvi spoj, posao ili čak poslovnu večeru.  Jednostavne, u različitim bojama i modela, postale su dio casual, ali i poslovnog odijevanja. Baš zato uvijek možemo kupiti još jedan par traperica, a kupovina nam je još draža ako su na sniženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Najbolji jesenski komadi na sniženju u Zari, Mangu i Reservedu - već od 39 kuna


Provjerile smo što nam nude high street brendovi na sniženjima i otkrile da najveću ponudu ima Zara gdje sutraperice snižene više od 40 posto. Izdvojile smo različite modele jer, bez obzira na to što je dobar jeans univerzalan ,znamo da treba paziti na izbor kroja.

Nekim ženama više pristaju ravni modeli, dok druge svoju fit liniju mogu istaknuti u skinny kroju. Za poslovne outfite najbolje su crne ravne traperice jer će odlično pristajati uz klasičan blejzer ili bluzu, ali i uz cipele s visokim potpeticama. No, za casual prilike najbolji su izbor svjetliji modeli, a sada se može pronaći i veliki izbor "poderanih" traperica koji najbolje pristaju uz tenisice.


U nastavku pogledaj što smo sve pronašle na sniženju od high street modela za ovu jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/16