Proljeće se budi

Proljetni trendovi koje jedva čekamo 'isfurati'

Dolaskom proljeća nećemo se odvajati od ovih šest trendova

proljecetrendovi-mango.str.res.jpg
Foto: Mango/Reserved/Stradivarius

Kada smo u dubini zime, teško nam je zamisliti da nosimo bilo što drugo osim omiljenog pletiva, kaputa i udobnih trenirki. Ali onda dođu prve zrake sunca i nagoviještava skori dolazak proljeća te su odjednom sve o čemu možemo razmišljati proljetne odjevne kombinacije. Jednostavne haljine, lagane proljetne jakne, lijepe bluze i traperice

Image
Budi IN

Street style trendovi koje ćemo nositi ovog proljeća

Prelazak garderobe sa zimske u proljetnu gotovo se može osjećati kao čišćenje, pogotovo ove godine kada nam je svima potrebno resetiranje. Tada "nastupaju" prijelazni komadi, među kojima su i pletivo u boji, proljetne jakne i lagane bluze koje jedva čekamo odjenuti.

Prijelazne, proljetne komade samo što nismo počeli nositi, pa smo izdvojile šest najvećih trendova koji nas čekaju s dolaskom proljeća.

Pletivo u boji

Pletivo koje smo nosile tijekom jeseni i zime nosit ćemo i na početku proljeća, ali u malo drugačijoj verziji i u veselim, pastelnim bojama.

Stradivarius, 149 kn

Image

Zara, 199 kn

Image

Bluze

Bluza nikad dosta i upravo su one savršen proljetni komad koji ide na sve - od traperica do suknji.

Mango, 349 kn

Image

Reserved, 249 kn

Image

Prijelazni traper

Bilo da je riječ o traper jakni, traper suknji ili traper hlačama, traper je kao stvoren za prijelazno razdoblje, a nosit ćemo ga i ovog proljeća.

Stradivarius, 149 kn

Image

Zara, 199 kn

Image

Proljetne jakne

Ne postoji bolji osjećaj nego kada debeli, zimski kaput zamijeniš laganom proljetnom jaknom, a upravo njih jedva čekamo nositi.

Reserved, 299 kn

Image

Zara, 299 kn

Image

Cvjetne haljine

Proljeće kao da i ne može postojati bez razigranih cvjetnih haljina i upravo su one pravi "must have" prijelaznog razdoblja.

Mango, 349 kn

Image

Reserved, 299 kn

Image

Modni dodaci u bojama

Modni dodaci u bojama, poput torbice, marame ili šešira, sjajno će podići svaki outfit i bit će pravi hit ovog proljeća.

Stradivarius, 119 kn

Image

Zara, 399 kn

Image