Top 12 modela

Savršene za proljeće: High street cipele koje izgledaju puno skuplje nego što jesu

Od elegantnih ravnih mokasinki pa do profinjenih modela na petu, ove high street cipele djeluju baš poput dizajnerskih, a cjenovno su pristupačne

profimedia-0738941572.jpg
Foto: Profimedia.hr

Nije nikakva tajna da žene vole cipele, a skupocjeni dizajnerski modeli su 'tiha patnja' mnogih dama. Većina nas o takvim luksuznim cipelama može samo sanjati, no za lijepe i elegantne cipele ne treba izdvojiti puno novaca jer high street brendovi nude zaista prekrasne modele koji djeluju skupocjeno i luksuzno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ili ih voliš - ili ih mrziš

Veliki povratak: S čarapama ili bez, balerinke su hit cipele za proljeće

S obzirom na to da su nam topliji dani sve bliže sada je idealna prilika za obnovu i reorganizaciju garderobe, a upravo su kvalitetne cipele jedan od najpoželjnijih komada unutar ormara svake žene.

I ovog proljeća nosit će se razni modeli, od klasičnih mokasinki do romantičnih balerinki, a u kolekciji gotovo svakog brenda mogu se pronaći i profinjene cipele na petu koje djeluju baš poput onih dizajnerskih. Ravne cipele idealan su izbor za svaki dan, a one na petu sasvim će sigurno savršeno upotpuniti one malo svečanije kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod odabira savršenog para cipela, osim na izgled, važno je obratiti pažnju i na kvalitetu i udobnost, a modeli od kože uvijek su odličan odabir. U kolekcijama high street brendova pronašle smo kvalitetne cipele idealne za nadolazeće proljetne dane, a koje će sasvim sigurno unijeti dašak profinjenosti i 'chica' u svaki outfit. Neke od najljepših modela izdvojile smo u nastavku.

1/13
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.