Popularni brend UGG predstavio novu kolekciju

I svoju novu globalnu ambasadoricu UGG® brenda glumicu i supermodel Rosie Huntington-Whiteley

Popularni brend UGG predstavio novu kolekciju

Popularni brend toplih čizmica od ovčjeg krzna i kože predstavio je novu kolekciju popularne Classic čizme, a nova, globalna ambasadorica UGG® brenda postala je glumica i supermodel Rosie Huntington-Whiteley. U Hrvatskoj su nove UGG® Classic II čizmice dostupne u svim Karla trgovinama.

UGG je objavio suradnju s poznatim modelom Rosie Huntington-Whiteley kao svojim novim zaštitnim licem, kako bi odao počast svojim jedinstvenim Classic čizmama te najavio dolazak nove Classic II kolekcije. Classic II čizme obožavat ćete jer im je podebljan potplat, što ih čini još mekšim i udobnijim; impregnirana im je koža kako bi odbijale vodu i kako bi se spriječilo nastajanje mrlja; a UGG brend istaknut je na elegantnoj kožnoj markici pozicioniranoj na peti čizme.

Image


Potpisivanje ugovora s novom ambasadoricom za UGG Classic II, Rosie Huntington-Whiteley, podudara se s najvećim redizajnom koji je brend imao od svoga osnutka prije trideset i sedam godina. Uz  Treadlite by UGG™ potplatom za  bolje prianjanje, meku unutrašnjost i dodatak oslonca, te Scotchgard™ Protector, koji odbija vodu i mrlje, novi Classic II modeli imaju karakteristike i prednosti koje kupcima omogućuju nošenje omiljene UGG obuće u gotovo svim vremenskim prilikama.

«Čast mi je biti zaštitno lice brenda UGG koji je toliko obožavan širom svijeta. Kada sam se počela baviti modelingom, prva stvar koju sam kupila bio je par Classic čizmica jer mi je udobnost najvažnija. Osvježeni Classic modeli nude istu udobnost, ali s izazovnijim street style izgledom», izjavila je Rosie.

Image


Image


«Kao međunarodno ostvareni model i glumica, Rosie je, zahvaljujući svojoj eleganciji i ljubavi prema UGG-u, idealna ambasadorica jer njezino samopouzdanje, stil i toplina savršeno odražavaju vrijednosti  našeg brenda», zaključio je Dave Powers, predsjednik Deckers Brands-a.

Nove UGG Classic II modele u raznim bojama potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ih pogledajte u web trgovini na www.karla.hr.

Image


Image


Image


Image