Podigni kućne tulume na novu razinu uz ove divne Zara svečane haljine

Nema božićnih partyja i velikih slavlja, ali dotjerati se možemo i za kućnu atmosferu. U ovim Zara haljinama svaka žena će blistati

Podigni kućne tulume na novu razinu uz ove divne Zara svečane haljine

Blagdanska su velika slavlja, domjenci i partyji otkazani zbog pandemije koronavirusa, ali high street brendovi i dalje nas oduševljavaju svojim božićnim kolekcijama u kojima dominiraju svečane party haljinice. Iako se možda nekima može učiniti da je to besmisleno, jer ih nemamo gdje nositi, to zapravo nije tako - sve je stvar perspektive. Definitivno nećemo dočekati Novu godinu u zagušljivom klubu, već vjerojatnije na nekom malom i intimnom kućnom tulumu, no to ne znači da se i za male proslave ne želimo urediti. 

Image

Zara ima divne haljine za zimsko razdoblje, a izdvojile smo nama najljepše

Zarina blagdanska party kolekcija obiluje divnim haljinama koji će podignuti tvoj look gdje god se nalazila, bilo to vani ili doma. Zato ove godine iskoristi priliku, nabavi štikle i najkraću mini haljinu sa šljokicama i pleši na kućnom partyju, sretna jer se ne moraš smrzavati na hladnoći već uživati u toplini stana. 

Od slip haljina od velura pa sve do minica sa šljokicama i resicama, Zara nam je predstavila svoje blagdanske novitete i odmah nas oduševila, a mi smo probrale deset najupečatljivijih modela. Nemoj se suzdržavati već ih odjeni za kućnu proslavu ovih blagdana i blistaj kao nikad prije, unatoč situciji. 

Baršunasta mini haljina - 149 kuna

Image

Baršunasta haljina s tilom na rukavima - 199 kuna

Image

Slip haljina s dubokim dekolteom od velura - 229 kuna

Image

Dugačka baršunasta slip haljina - 599 kuna

Image

Kratka party haljinica sa šljokicama i resicama - 299 kuna

Image

Mini haljina od velura sa šljokicama - 229 kuna

Image

Dugačka šljokasta haljina s izrezom na nozi - 299 kuna

Image

Šljokasta ravna haljina do poda - 549 kuna

Svečana seksi haljina s neobičnim dekolteom - 299 kuna

Image

Kratka satenska haljinica s printom - 299 kuna

Image