Trendovi kojima se veselimo

Ljetni mikro trendovi u koje smo se zaljubile- od košulja u boji do marama u kosi

Budući da je modno raspoloženje za proljeće i ljeto 2021. šareno i radosno, nije veliko iznenađenje da su i ljetni mikrotrendovi upravo takvi

aral-tasher-uLDmm65P5ZY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Postoje oni trendovi koji su bezvremenski, kao i oni koji dođu i odu, no u posljednje vrijeme najupečatljiviji su oni mikro trendovi, kojima su upravo društvene mreže plodno tlo i koje možemo primijetiti ako obratimo pažnju na Instagram objave modnih influencera.


Image
Vrijeme je za igru

Mikro trend: Drugačije naramenice i izrezi hit su proljeća

Stvari u svijetu mikro trendova kreću se brzo, ali to ne znači da oni, jednom kada dosegnu vrhunac, padaju u zaborav. Baš naprotiv, većina njih tada postane standardni dio modnog izgleda i nosimo ih još sezonama unaprijed.

Tako će biti i s mikro trendovima koji nas očekuju ovog ljeta, a budući da je modno raspoloženje za proljeće i ljeto 2021. šareno i radosno, nije veliko iznenađenje da su i ljetni mikro trendovi upravo takvi. Od košulja u boji i šarenog nakita pa sve do marama u kosi, pogledaj što će se ovog ljeta nositi.

Košulje u boji


Bijele su košulje ljetni trend koji obožavamo i koji ne izlazi iz mode, no ovog ljeta nosit će se i košulje u boji. Ružičaste, zelene ili žute - za koju god boju se odlučile, ona će savršeno podići tvoj ljetni outfit.

Šareni nakit

Zaboravi na zlatne naušnice i srebrne narukvice - ovog ljeta nosi se šareni nakit. Prstenje u veselim bojama, šarene naušnice i ogrlice ono je što ćemo viđati posvuda ovog ljeta.

Jednobojni kompleti

Jednostavne, jednobojne kombinacije i kompleti must have su ovog ljeta, posebno ako se radi o neutralnim i elegantnim bojama poput bijele i crne.

Marame u kosi

Nekoć davno nosile su ih naše bake, a sada se vraćaju s modernim pomakom. Marame u kosi učinit će tvoju frizuru upečatljivijom i odličan su izbor za one dane kada ne znaš što bi sa svojom kosom.

Majice s vezicama

Majice s tankim vezicama koje se vežu oko trbuha trend je koji će ovog ljeta doživjeti procvat, a osim što sjajno izgleda, odlično će istaknuti tvoju figuru.


Možda će te zanimati

Image
BEZ ŠTETNIH SASTOJAKA

Najbolje prirodne kreme iz drogerija za svjež izgled i zdravu kožu

Image
SVAKODNEVNI OUTFIT

Imaš li već svoj par? 15 najljepših širokih traperica koji se pojavljuju u tri modela