Modne igre

Imaš smeđe oči? Onda bi trebala nositi ove boje jer najbolje pristaju smeđeokim ženama

Boje su vrlo važne u svakom segmentu našeg života, a prave boje u outfitu mogu nam pomoći da posebno istaknemo oči i lice. Žene sa smeđim očima trebale bi u svom ormaru imati odjeću u ovim bojama, barem tako predlažu stilisti

profimedia-0761931158.jpg
Foto: Profimedia.hr

Odjeća i kombiniranje outfita je nešto što treba biti jako zabavno. Boje, uzorci i klasični komadi u sivoj, bijeloj i crnoj mogu se kombinirati na različite načine, ali nam mogu pomoći da se osjećamo bolje i da potaknemo raspoloženje koje nam treba u različitim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Boje su važne

Modni trikovi: Boje koje sužavaju figuru, a ne radi se o crnoj

Za ludi provod s prijateljicama većina žena će odabrati nešto lepršavo, možda i u jarkim bojama. Dok će za situacije u kojima žele da se čuje ono što imaju za reći odjenuti nešto jednostavno što neće privlačiti pažnju. No odjeća odnosno svaka boja na određen način naglašava crte lica. Kosa, koža i oči su najdominantniji faktori na tijelu, dakle mogu se odabrati boje koje će posebno naglasiti određene fizičke karakteristike. Smeđe oči ima najviše ljudi na planeti, a upravo zato je važno znati kako ih naglasiti jer ne smijemo zaboraviti da su i smeđe oči čarobne i da će se uz sljedeće boje izgledati još ljepše.

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.