Nokti u različitim bojama: Novi ultimativni trend koji će nas razveseliti ovo proljeće

Ovo proljeće možemo zaboraviti klasičnu manikuru, u trendu je zabavna manikura i to je ono što nam baš treba. Odaberi lakove različitih boja i igraj se

Nokti u različitim bojama: Novi ultimativni trend koji će nas razveseliti ovo proljeće

Iako se francuska manikura vratila na velika vrata, a crna i bijela boja su također bile jako popularne proteklih sezona, ovo proljeće će ipak obilježiti zabava i kreativnost. Nokti su u različitim bojama, ne mora biti u kontrastima, nego se može uraditi sa različitim nijansama iste boje. Trend je već zavladao među poznatim ženama poput Jennifer Lopez, Selene Gomez, pa čak se i Kim Kardashian svidio ovaj trend.

Image

#ostanidoma i uz nekoliko savjeta napravi savršenu manikuru kod kuće


Od koraljnih od pastelnih boja, sve je dopušteno, potrebno je samo pronaći boje i kombinacije koje su tebi najljepše. Pogledaj samo neke ideje za ovakvu manikuru i odluči se za igranje i veselo proljeće na noktima.

Kontrasti mogu biti jako elegantni

Ako si sklona jednostavnosti u modnom izričaju, različite boje na noktima možda ti neće zvučati elegantno. Ipak ova kombinacija pokazuje da je to moguće. Kontrasti s bež bojama svakako izgledaju lijepo i profinjeno.

Lijepe ružičaste nijanse za diskretan izgled

Ako je suptilno drugo ime za tvoju manikuru i dalje možeš biti u trendu i napraviti ovu kombinaciju. Pokušaj s različitim nijansama iste boje, na primjer nježno ružičasta pa prema bojama koje ti se sviđaju.

Pastelne boje idu uz sve modne kombinacije

Čini se da su pastele najveći favorit kada su u pitanju nokti s više boja, Instagram je pun ovih kombinacija. S obzirom na to da nam je stiglo proljeće ovo je potpuno za očekivati. Osim toga, bez obzira na to kako su boje raspoređene, one izgledaju komplementarno jedna drugoj.

Sve omiljene boje na jednom mjestu

Izaberi svoje omiljene boje - plava, zelena, crvena, ljubičasta i ružičasta i stavi na svaki nokat po jednu. Nakon što se lak osuši, obavezno stavi i završi sloj kako bi nokti bili još sjajniji.

Proljetno šarenilo

Još jedna lijepa kombinacija boja - crvena i zelena odlično će izgledati s drugim bojama. 

Sve nijanse zelene

Manikura u zelenoj boji jedan je od najpopularnijih trendova na Instagramu. Ovaj trend možeš kombinirati s trendom različitih boja na noktima - manikura u bojama avokada. Toliko je nijansi zelene, a kako bi sve bilo puno uzbudljivije dodaj i žutu.

Crveni nokti višu nisu dosadni

Crveni nokti su klasika i uvijek jednako atraktivni bez obzira na trendove, ali ako voliš ovu kombinaciju možeš je osvježiti s novim trendom. Samo jedan nokat u svjetlijoj nijansi i dobit ćeš "novu klasiku".