Neutralne nijanse savršen su izbor za stvaranje 'capsule' garderobe, a ove komade želimo u svom ormaru

Neutralne nijanse uvijek su dobar izbor i prvi su korak prema kreiranju tzv. 'capsule' garderobe koja ne ovisi o trendovima, a uvijek je 'in'

Neutralne nijanse savršen su izbor za stvaranje 'capsule' garderobe, a ove komade želimo u svom ormaru

Iako nam svaka sezona donosi uzbudljive nove trendove, jednako tako volimo nositi i modne klasike koji su uvijek 'in' i čine statement svake garderobe. Kada govorimo o bojama, neutralne nijanse uvijek su dobar izbor i prvi su korak prema kreiranju tzv. 'capsule' garderobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Stylish komadi koji su ti potrebni za kreiranje proljetne 'capsule' garderobe


U neutralne boje spadaju crna i bijela te zemljane boje poput smeđe i bež. Takvi su neutralni tonovi odlični za kreiranje elegantnih i ženstvenih outfita, a osnova su i poslovnih kombinacija. Blejzer ili pak hlače u neutralnim nijansama savršeno će upotpuniti svaki proljetni outfit, a u kombinaciji s lanom izgleda izuzetno šarmantno i trendi.

Brojne su i trendseterice koje su svoj stil izgradile upravo kombinirajući minimalističke komade u neutralnim nijansama i čije su nam kombinacije vječita inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ne voliš jarke boje, već si više sklona minimalizmu i jednostavnosti kada je u pitanju moda, onda svakako biraj odjevne komade u neutralnim tonovima. Takvi su komadi klasici koji su uvijek trendi, a moći ćeš ih nositi sezonama bez obzira na aktualne trendove.

Istražile smo što se nudi u aktualnim kolekcijama naših omiljenih high street brendova, a one komade koje bismo rado vidjele i unutar vlastitog ormara ovog ljeta donosimo u fotogaleriji u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Zara

1/16
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.