Neodoljivi sportski komadi s Asosa uz koje će i najteži trening biti lakše odraditi

Ljeto nam se opasno bliži, a iako zbog pandemije i karantene ne možemo svakodnevno ići u teretanu ili na grupne treninge, to ne znači da se trebamo opustiti i zaboraviti na vježbanje. Uz ova će ti sportska izdanja s Asosa biti još lakše motivirati se na tjelovježbu čak i kod kuće

Neodoljivi sportski komadi s Asosa uz koje će i najteži trening biti lakše odraditi

Proljetni dani u punom su jeku, a svibanj je pred vratima. Uskoro ćemo početi razmišljati i o prvim laganim ljetnim krpicama, kupaćim kostimima i natikačama te se nadati da će do lipnja mjere prevencije zaraze korona virusom popustiti pa ćemo ljetne mjesece ipak moći provesti van vreve grada, s pogledom na more i u sjeni borova. 

Image

Upoznaj Cotton on Body, brend najudobnijih trenirka i tajici uz koje će rad od kuće biti još opušteniji


Sve to znači da trebamo voditi računa i o tome kako ćemo izgledati u novim ljetnim krpicama te da unatoč tome što ne možemo svaki dan odlaziti u teretanu ili na pilates kao što smo navikli, i dalje možemo vježbati kod kuće. Ako si i ti jedna od onih kojima je potrebna dodatna motivacija kako bi se natjerala na trening u sigurnosti svog doma, uvjerene smo da će te sami pogled na nove sportske komade s Asosa barem malo inspirirati da uskočiš u tajice i topić i odlučiš se posvetiti sama sebi i svojoj workout rutini u sigurnosti svog doma. 

Od tajica s printevima, kompresijskih tajica, lijepih sportskih grudnjaka, udobnih trenirki pa sve do lepršavih i prozračnih yoga majica - Asos ovog proljeća ima sve odjevne komade koji su ti potrebni kako bi se i kod kuće osjećala stylish i lijepo dok vježbaš. Uz naš izbor 10 najljepših komada uvjeri se u to i sama. 

Ljubičaste tajice s uzorkom - 233 kune

Image

Gornji dio trenirke - 380 kuna

Image

Sportski grudnjak - 155 kuna

Image

Mrežasta majica za vježbanje - 147 kuna

Image

Ljubičasta trenirka - 380 kuna

Image

Top za jogu - 112 kuna

Image

Plišana trenirka - 484 kune

Image

Sportske tajice - 224 kune

Image

Komplet za jogu - 147 kuna

Image

Tajice sa životinjskim uzorkom - 224 kune

Image