Ljetne kombinacije

Mohito ima odlično sniženje, odabrali smo komade koje ovo ljeto želimo u ormaru

Tek je početak ljeta i pravo je vrijeme za smišljanje novih outfita, a svakako će uvijek dobro doći i neki novi komad u ormaru. Mohito ima odlično sniženje na kojem se mogu uloviti različiti komadi

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: Mohito

Dugo je ljeto ispred nas, bez obzira na kišni početak, i sigurno ćemo moći uživati u toplim danima i upravo zato trebamo imati nekoliko posebnih ljetnih outfita. Popularni high street brendovi pripremili su puno zanimljivih kolekcija i uzbudljivih modnih noviteta. Osim trendi komada, ove godine se posebno ističe lan, tu su i svakako ljetni klasici poput lepršavih ljetnih haljina, komada s uzorcima i u nježnim bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Modeli koji prizivaju tople dane

Reserved i H&M imaju najveselije proljetne pidžame

Jedan od brendova na čije stranice uvijek volimo zalutati je i Mohito. U svojoj ponudi imaju klasične komade i one za ležernije prilike, a sigurno će svidjeti ženama koje vole jednostavnost i ženstvenost. No mogu se pronaći i razigrani uzorci i upečatljivi modeli koji će nadopuniti ljetnu kolekciju. Omiljeni Mohito trenutno ima dio kolekcije po sniženim cijenama, a mi smo pronašle različite komade koji su mogu nositi cijeli ljeto. No neki od njih se svakako mogu kombinirati tijekom cijele godine.

Neke od najljepših modela s Mohitovog sniženja donosimo u nastavku i sigurne smo da ćeš među njima pronaći svoje favorite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.