Mango ima odlične torbe za ljetnu sezonu. Izdvojile smo naših deset favorita

Ove sezone pravila gotovo da i nema kada govorimo o trendovima za torbe, no istaknulo se nekoliko najpoželjnijih modela

Mango ima odlične torbe za ljetnu sezonu. Izdvojile smo naših deset favorita

Jedan od omiljenih modnih dodataka svake žene zasigurno je torba, a svaka od nas u svom ormaru ima po nekoliko modela za razne prigode i kombinacije. I dok su shopper modeli praktični te ih rado nosimo kada obavljamo stotinu obaveza po gradu, tu su i oni malo ženstveniji modeli poput baguette i clutch torbica koje čuvamo za neke posebne prigode.

Image

Stigle su proljetne 'shopper' torbe u Zaru: Izabrale smo 15 zanimljivih modela


S obzirom na to da se pandemija virusa lagano smiruje pa ćemo u narednom periodu ipak malo više vremena provoditi izvan kuće, a mnogi će se vratiti i na posao, sada u naš fokus ponovno dolaze trendi komadi i modni dodaci koje jedva čekamo nositi. Svima nam je već dosadilo vrijeme provoditi u razvučenim trenirkama, a mnogi s velikim nestrpljenjem iščekuju povratak svojoj rutini.


Želiš li obnoviti svoju garderobu te se pripremiti za nadolazeće ljetne dane, investicija u novu torbu uvijek je dobar izbor. Iako tijekom ljeta više nosimo pletene torbe i cekere, nećemo se odreći niti kožnih modela koji su ipak naš ultimativni favorit za sve kombinacije.


via Giphy


Ove sezone pravila gotovo da i nema kada govorimo o trendovima za torbe, no istaknulo se nekoliko najpoželjnijih modela. Jedan od brendova čija nam se ponuda torbi osobito svidjela je i Mango, a deset favorita donosimo u fotogaleriji u nastavku.


Foto: Mango

Mango, 249 kn

Image

Mango, 129 kn

Image

Mango, 129 kn

Image

Mango, 169 kn

Image

Mango, 199 kn

Image

Mango, 199 kn

Image

Mango, 249 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mango, 129 kn

Image

Mango, 599 kn

Image