Kraljice stila na Instagramu: Žene iznad 50 čije objave nas oduševljavaju

Osjećaj za dobar ostaje zauvijek - to dokazuju ove influencerice u zlatnim godinama koje su našle svoje mjesto na Instagramu

Kraljice stila na Instagramu: Žene iznad 50 čije objave nas oduševljavaju

Svijet mode više odavno nije rezerviran samo za mlade. Isto tako, i Instagram influencerice nisu više samo 20-godišnjakinje. I starije žene su otkrile ovu platformu putem koje mogu svoje modne kombinacije podijeliti s cijelim svijetom - a neke od njih imaju više tisuća oduševljenih pratitelja. Ove su žene pomno godinama razvijale svoj stil i nisu pomodne, što pravi modni znalci prepoznaju kao iznimnu kvalitetu. Evo koje influencerice iznad 50 svakako vrijedi pratiti:

Renia Jazdzyk, @venswifestyle


Ova Poljakinja s engleskom adresom ima više od 52 tisuće pratitelja. U svom sofisticiranom stilu uspješno uklapa dizajnerske komade u modne kombinacije za svaki dan, bez da to djeluje pretenciozno.

Lyn Slater, @iconaccidental


Ova cool profesorica iz New Yorka kombinira avangardu i street style modu, a svojim je hrabrim i neobičnim kombinaciajma skupila već 668 tisuća pratitelja.

Linda Rodin, @lindaandwinks


Stilistica Linda i njezin pudl Winks pravi su modni sladokusci. Ova je modna baka posebno poznata po kombinacijama s trapericama i kaputima, a uvijek pazi da s kombinacijom uskladi i ogrlicu za Winksa.

Yasmin Furmie, @yasminfurmie


Yasmin je južnoafrička socijalna radnica koja je postala dizajnerica. Njezin je moto: Nikad se ne ponašaj u skladu sa svojim godinama!, a njezin stil spaja nespojivo i rezultira neočekivanim kombinacijama koje su sve samo ne dosadne

Grece Ghanem, @greceghanemU svijet Instagrama uvela ju je njezina kći i nitko nije očekivao takav uspjeh: u međuvremenu prati je 120 tisuća ljudi i počela je zarađivati kao influencerica za nekoliko velikih imena.

Colleen Heidemann, @colleen_heidemannOva bivša stjuardesa sada radi za Next Models. Njezin je moto: Ako ne sada, kada?!, a proslavila se hrabrim i beskompromisnim stilom koji pršti samopouzdanjem i životno energijom. Njezin zaštitni znak su sijeda kosa, smokey eyes i crveni ruž - i što se nas tiče, kraljica je Instagrama.