Kombinacije kaputa i čizmi koje ćemo nositi ove zime

Bilo da si više za sigurne kombinacije ili voliš eksperimentirati - imamo nekoliko ideja

Kombinacije kaputa i čizmi koje ćemo nositi ove zime

Kaput i čizme dva su najvažnija komada u našoj zimskoj garderobi, a kombinacija ta dva komada stupa na modnu scenu s prvim hladnijim danima.  Ali, kao što je to često slučaj, kombinirati kaput s idealnim čizmama jedan je od težih zadataka. Hoćemo li igrati na sigurno, ili ćemo se odlučiti za nespojive kombinacije?

Image

Istražile smo koji su modeli kaputa ove sezone IN, a koje bi trebala izbjegavatiSrećom, ove sezone sve možemo kombinirati sa svime i prepustiti se eksperimentiranju, a da pritom i dalje odlično izgledamo. Naravno, nema ništa loše ni u tome da pronađeš dobitnu formulu i držiš se nje - sve je na tebi. 

Ako ti je potrebno malo inspiracije, izdvojile smo nekoliko kombinacija kaputa i čizama koje ćemo ove zime nositi. Od klasične kombinacije kao što su kožni kaput i crne gležnjače na petu te bež kaput i crne čizme s potplatom, pa do onih malo smjelijih kao što je kombinacija teddy kaputa i čizmi sa zmijskim uzorkom - pogledaj naše ideje.

Bež kaput + crne čizme s potplatom


Crne čizme s potplatom pravi su hit i ove će ih zime nositi svi, a odlično izgledaju u kombinaciji s bež kaputom jer zajedno čine idealan kontrast.

Kožni kaput + crne gležnjače na petu


Koža je IN i ove zime, a nosit ćemo ju i na kaputima. Svoj dugi, kožni kaput kombiniraj s crnim gležnjačama na petu kako bi stvorila savršen look, koji možeš upotpuniti klasičnim trapericama i nekom basic majicom.

Baloner + čizme do koljena


Baloner je jesenski must have i idealan za one dane kada nije previše hladno, a odlično će izgledati u kombinaciji s uskim hlačama i čizmama do koljena.

Crni kaput + čizme od brušene kože


Crni kaputi toliko su svestrani i idu na svaki outfit, pa će se zato i ove zime naći u našim ormarima. Odlično se uklapaju u kombinaciju sa smeđim čizmama od brušene kože, koje cijeli outfit podižu na novu razinu.

Jakna od ovčjeg runa + gležnjače sa zmijskim uzorkom


Jakne i kaputi od ovčjeg runa pun su pogodak za zimu, jer nas istovremeno griju i izgledaju nevjerojatno stylish. Ovakvu jaknu možeš kombinirati s gležnjačama sa zmijskim uzorkom kako bi 'razbila' svaki jednostavan outfit.

Kaput u boji devine dlake + vojničke čizme


Kaput u boji devine dlake klasik je koji nikada ne izlazi iz mode, jednako kao i vojničke čizme na vezanje, a zajedno čine nevjerojatan par.

Lakirani kaput + kaubojke


Lakirani kaput je za one malo hrabrije, posebno ako ga kombiniraš s popularnim kaubojkama. Ova naizgled nespojiva kombinacija odlična je ako voliš eksperimentirati sa svojim outfitima.

Teddy kaput + čizme sa zmijskim uzorkom


Teddy kaputi naš su najdraži trend i svake ih zime obožavamo nositi. Ove ćemo ih zime posebno voljeti kombinirati s neobičnim čizmama, kao što su čizme sa zmijskim uzorkom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.