Play logo
Modni trikovi

Odvaži se isprobati: Kombinacije boja zbog kojih će svaki outfit izgledati luksuzno

Mnoge žene ne pokušavaju eksperimentirati s bojama, ali odjeća u crvenoj, kraljevsko plavoj ili zelenoj boji može izgledati vrlo elegantno i luksuzno

profimedia-0627169641.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Svi znamo da se stil ne može kupiti i bez obzira na to što u trgovinama možemo pronaći beskonačno puno skupih stvari znamo da kupovina istih nije garancija za fantastične outfite. No kako bi se svaka žena osjećala sjajno važno je da prvo otkrije svoj stil i koje odjevne kombinacije ju čine zadovoljnom ženom. To ne znači da treba imati sve što je u trendu jer nikada ne smijemo zaboraviti riječi slavne Coco Chanel: "Moda je prolazna, stil je vječan".

Play logo

Uvijek je u ormaru važno imati klasične komade poput kvalitetnog sakoa, suknje, haljine i hlača, a zatim ih kombinirati s drugom odjećom i modnim dodacima. Vrlo lako se može upasti u zamku "nemam dovoljno odjeće treba mi još samo ovaj komad", ali posljedica toga mogu biti samo puni ormari i nedostatak stila. Često se s najjednostavnijim komadima može izgledati fantastično, a ima nešto što može podići cijelu garderobu - kombinacija boja. Zbog zanimljivih kombinacija odjeće odnosno boja outfiti mogu izgledati luksuznije. Nije potrebno potrošiti malo bogatstvo na skupe kombinacije dovoljno je samo mudro iskoristiti stvari u ormaru.

Različite kombinacije boja učinit će svaki stil posebnim, a odjeća može iskoristiti i na potpuno drugačije načine. Ako ne znaš gdje započeti donosimo ti nekoliko kombinacija s kojima će outfiti izgledati luksuzno. Mogu se kombinirati nježnije boje, ali i one vrlo intenzivne što žene često zaboravljaju.

Play logo

Boja lavande + crvena

Mnoge žene se ne usuđuju eksperimentirati s crvenom bojom, ali zbog kombinacije ovih dviju boja svaka žena će biti zapažena. Mogu se spojiti odjeveni komadi ili modni dodaci u ovim bojama kako bi se stvorila luksuzna kombinacija. Također se mogu kombinirati i različite teksture kako bi sve izgledalo još posebnije.

Narančasta + mornarsko plava

Komadi u mornarskoj plavoj boji već nose u sebi eleganciju, ali kada se kombinira s narančastom stvara se kontrast koji je teško ne primijetiti. Osim toga, ovo je kombinacija koja potpuno odiše luksuzom, a svaka žena će se osjećati vrlo posebno u ovoj igri boja.

Play logo

Bež + nježno ružičasta

Za žene koje uživaju u neutralnim bojama također postoje posebne kombinacije koje će outfit učiniti ekskluzivnijim. Na primjer, kombinacija bež i nježno ružičaste izgleda jako sofisticirano. Ovo je jedna od najomiljenijih kombinacija jer u svakom dijelu godine izgleda vrlo elegantno. S obzirom na to da mnoge žene imaju više komada u ovim bojama bit će jednostavno napraviti puno outfita, a to je uvijek odlično.

Play logo

Smeđa + žuta

Ova kombinacija oduševit će žene koje obožavaju zemljane tonove u svojoj odjeći. Komadi u žutoj boji ili modni dodaci mogu osvježiti outfit u smeđoj boji. No uvijek se može igrati jer je moguće staviti naglasak na smeđu ili žutu. Žuta haljina i smeđe čizme mogu izgledati jako stylish u kišnim jesenskim danima.

Bijela + zelena

Naravno da znamo da se bijela boja može kombinirati s bilo kojom bojom. No jedna od najluksuznijih kombinacija je upravo ova boja, ali i sve nijanse zelene. Zelena jakna s bijelom torbom ili samo zelena torbica s bijelim outfitim izgledat će elegantno, ali opet izražajno.

Play logo

Kraljevsko plava + crvena

Obje boje, kraljevsko plava i crvena, su posebne i mogu izgledati vrlo ekstravagantno stoga nije neobično što ova kombinacija izgleda skupo. Ako misliš da bi dva komada odjeće u ovim bojama bila previše za tebe možeš se igrati s modnim dodacima ili nakitom u ovim bojama. Haljina u kraljevsko plavoj boji s crvenim naušnicama može biti dobitna kombinacija, a opet manje upadljiva.

Play logo

Smeđa + tirkizna

Moda je za mnoge žene prava avantura i mjesto gdje izražavaju svoju hrabru stranu. Upravo ovakvim ženama svidjet će se ova kombinacija boja. Komadi u smeđoj boji s vrlo česti u ženskim ormarima, a boja poput tirkizne može potpuno promijeniti cijeli look. Važno je jedino da svaka žena kombinira u količini koja joj se sviđa i s kojom najbolje izražava sebe.

Play logo