Kate Moss, Charlotte Tilbury i mnoge druge dame donirale su svoje dizajnerske 'krpice' kako bi pomogle borbi protiv koronavirusa

Slavni shop na kojem se prodaju rabljene i nove dizajerske stvari- Vestiaire Collective pokrenuo je akciju i odlučilai su pomoći borbi protiv pandemije

Kate Moss, Charlotte Tilbury i mnoge druge dame donirale su svoje dizajnerske 'krpice' kako bi pomogle borbi protiv koronavirusa

Vestiaire Collective, online shop na kojoj tisuće ljudi prodaje i kupuje uglavnom dizajnerske rabljene krpice, a ponekad i nove stvari priključila se borbi protiv koronavirusa. 

Naime,shop je okupila mnoge poznate dame koje su donirale svoje dizajnerske stvari i odrekle se kompletnog iznosa za borbu protiv pandemije. 

Tako sada u shopu možete kupiti sako slavnog supermodela Kate Moss. 


Slavna Charlotte Tilbury donirala je svoje dvije haljine, a najviše je donirala glumia Thandie Newton koja je ponudila čak pet svojih novih salonki i to s potpisom Jimmy Choo.

shimmer fallbackCijelu ponudu dizajnerskih cipela, torbica koje su donirale slavne dame možete pogledati na https://www.vestiairecollective.com/journal/coronavirus-charity-sale-noe-en/. 

Ok. i dalje su neke stvari poprilično skupe, no usporedite li cijene s onima u trgovini, itekako su povoljne, a još uz to kupnjom pomažeš u borbi protiv pandemije. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.