Julianne Moore za Bvlgari kolekciju naočala proljeće/ljeto 2010.

Zaštitno lice muške kolekcije naočala je model Oriol Elcacho

Julianne Moore za Bvlgari kolekciju naočala proljeće/ljeto 2010.

U najnovijoj Bvlgarijevoj oglasnoj kampanji za sunčane i dioptrijske naočale za sezonu proljeće/ljeto 2010. pojavljuje se američka glumica Julianne Moore. Odabrana je kao zaštitno lice jer predstavlja stil i osobnost idealne Bvlgari-žene – kombinaciju magnetizma, izuzetne ljepote, inteligencije i samopouzdanja. Autori fotografija koje prate kampanju su Mert Alas i Marcus Piggot, a snimljene su u kući Tonyja Duquettea na Beverly Hillsu. Zaštitno lice muške kolekcije naočala je model Oriol Elcacho.

shimmer fallbackNekoliko se ikonskih Bvlgari motiva ističe na najnovijim kolekcijama naočala za proljeće/ljeto 2010. Kolekcija za nadolazeću sezonu uključuje ekskluzivni Special Edition iz nove Serpenti linije, na kojoj  kristali kojim su dekorirane ručkice naočala formiraju kružni dizajn inspiriran dijamantnom ogrlicom iz Bvlgari High Jewllery Collectiona koju je nosila Kate Moss u reklamnoj kampanji za parfem Jasmin Noir. U originalnoj Serpenti liniji, zmija, ponavljajući simbol u Bvlgarijevoj tradiciji, uljepšana je kristalima i emajlom čime se fino definiraju ručkice naočala od sjajnog acetata.

shimmer fallbackshimmer fallback


Ikonski motiv Parentesi linije krasi ručkice naočala od acetata, dostupnih u širokom spektru boja, a sve ih karakterizira baršunasti finiš: od klasično crnih, boje duhana, sive i smeđe do boje meda, plave, ljubičaste i crvene.

shimmer fallback


Potpuno nova i jedinstvena B.Zero 1 linija, obuhvaća acetatne modele oblih leća, dok sjajni kristalići postavljeni u polukružnui formu od pozlaćenog metala kojim su optočeni okviri, reproduciraju povijesni motiv istoimene kolekcije nakita. 

shimmer fallback


Linija naočala za muškarce uključuje aviator okvire koji kombiniraju vrhunski dizajn i kvalitetu. Kristalne leće i proizvodnja pomoću visoke tehnologije kao što je mikro-fuzija karakteristika su  metalnih okvira, dok acetatni okviri imaju retro štih, koristeći materijale kao što je kornjačevina. Misao vodilja linije je minimalizam, futuristička elegancija s Bvlgari logotipom utisnutim ili laserski ugraviranim na metalnu ručkicu naočala.

shimmer fallback


Nova Bvlgari kolekcija naočala dostupna je u boljim optikama diljem Hrvatske od kraja 2009. godine.

shimmer fallbackPratite nas
2023. Sva prava pridržana.