Iza besprijekornih modnih izdanja Kate Middleton krije se mala stilska tajna, a mi smo otkrile i koja

Uvijek se divimo besprijekornim modnim izdanjima Kate Middleton, a sada je otkrivena i njezina mala stilska tajna uz koju ona sjajno izgleda. S obzirom na to kako vojvotkinja nikada modno ne griješi, njezin stil pokušavaju kopirati mnoge žene, a svaki njezin stilski trik dobro je znati

Iza besprijekornih modnih izdanja Kate Middleton krije se mala stilska tajna, a mi smo otkrile i koja

Pripadnici kraljevske obitelji poznati su po besprijekornom stilu. Od kraljice Elizabete koja je prepoznatljiva po svojim veselim kostimićima pastelnih boja, pa sve do uglađenih izdanja Meghan Markle, članovi britanske kraljevske kuće česti su gosti rubrika modnih časopisa, a među njima se najviše ističe Kate Middleton. Vojvotkinja i supruga princa Williama, buduća kraljica, Kate je uvijek besprijekorno odjevena dama koja nas svojim izdanjima oduševljava i u ležernim i u svečanim prilikama.  
Od igranja s djecom pa sve do državničkih proslava, Kate baš nikada modno ne griješi, a njezin stil kopiraju žene diljem svijeta. Ono po čemu je Kate u modnom smislu prepoznatljiva je njezina uvijek savršena frizura i uske decentne haljine koje joj naglašavaju jako vitku liniju. Možda si se zapitala kako je moguće da tijekom godina Kate baš niti jednom nije provirila naramenica grudnjaka ili joj se ocrtalo donje rublje ispod tih uskih opravica, a sada je otkrivena i tajna kako joj to polazi za rukom.


Naime, stručnjakinja za kraljevske običaje, Myka Meier, otkrila je kako tajna Kateinog uvijek besprijekornog izgleda leži u njezinom posebnom donjem rublju. Navodno Kate ispod apsolutno svake odjevne kombinacije nosi body napravljen od posebnog materijala koji zaglađuje njezinu fuguru, podiže joj grudi i uteže tijelo, a sve to bez naramenica i vidljivih šavova.


Myka tako tvrdi da članovi kraljevske obitelji moraju jako paziti da ni u jednom trenutku ne pokažu neki dio svojeg donjeg rublja, a ono uključuje i grudnjake kao i crte istih, pa zato nose specijalno izrađene steznike i trikoe.

Također, ono što Kate Middleton omogućuje da bezbrižno hoda u poluprozirnim bluzama bez straha od pokazivanja grudnjaka je i to što joj se košarice često ušivaju u komade odjeće. Njezine je pak omiljene kombinezone i trikoe za oblikovanje tijela lako kupiti i to za samo 18 funti, tj. 152 kune od brenda John Lewis.

Eto, i ta je misterija riješena, ne nosi samo Kim Kardashian steznike već i Kate Middleton – zato uvijek i izgledaju tako dobro i utegnuto.