Play logo

Inspiriraj se: Deset odličnih kombinacija za novi radni tjedan

Pred nama su sve topliji dani pa ćemo u svoju garderobu morati uvesti određene promjene, a sve češće posezati ćemo za lepršavim haljinama i suknjama te za svestranim komadima od lana koji su za ljetne dane idealan izbor

Inspiriraj se: Deset odličnih kombinacija za novi radni tjedan
Play logo

S obzirom na to da se situacija s koronavirusom lagano stabilizirala, naši su se životi počeli vraćati u normalu. Većina nas vratila se i na posao, a to znači da ponovno možemo uživati i u trendi outfitima.

Posljednje tjedne provodile smo uglavnom u trenirkama i lounge komadima pa smo jedva dočekale povratak normalnoj rutini. Pred nama su sve topliji dani pa ćemo u svoju garderobu morati uvesti određene promjene. Sve češće posezati ćemo za lepršavim haljinama i suknjama te za svestranim komadima od lana koji su za ljetne dane idealan izbor i odlično se uklapaju u poslovne kombinacije. I modni brendovi već su predstavili svoje kolekcije za ljeto kojima dominiraju romantične bluze, cvjetne haljine, blejzeri od lana te široke hlače.

Play logo

Početak toplije sezone donosi nam i povratak laganijim materijalima, jednostavnim krojevima te modnim klasicima koji su uvijek trendi. Nemoj zaboraviti da i onu najobičniju kombinaciju uvijek možeš začiniti velikom shopper torbom ili pak sandalama u boji, koje su ovog ljeta izuzetno popularne.

Inspiraciju za trendi outfite i poslovne kombinacije uvijek možeš pronaći na društvenim mrežama. Mi smo potražile neke od najboljih outfita naših omiljenih Instagram djevojaka koje možeš prekopirati ili pak ti mogu poslužii samo kao inspiracija za kreiranje vlastite kombinacije. Svi outfiti idealni su za proljetne i ljetne dane, a mogu se nositi u raznim prigodama – od ležernih do onih formalnijih. Neke od najljepših donosimo u nastavku.

 Foto: Instagram

@ruerodier

Play logo

@ruerodier

@harperandharley

@aninebing

Play logo

@anoukyve

@anoukyve

@thefrugality

Play logo

@jennycipoletti

@tineandreaa

@annaaborisovna

Play logo
Play logo