Play logo

Imate li i vi žute čizme? Girly yellow boot fenomen

ShoeBeDo je it mjesto za it predmet – Panama Jack, Timberland, Skechers i Palladium žutu čizmu

Imate li i vi žute čizme? Girly yellow boot fenomen
Play logo

Omiljene žute čizme jedne su od najprepoznatljivijih modnih klasika. Vole ih i nose apsolutno svi – školarke i školarci, trendseteri, sportaši, pop zvijezde…

Play logo


Izvor: undefined


Fenomen žute čizme, naravno, ima veze s činjenicom da su vodootporne i da pašu na apsolutno sve, ali ove je sezone ovaj nezaobilazni klasik otišao za korak dalje. Žuta se čizma sitnim detaljima odmaknula od klasičnog izgleda, s ciljem da se približi osobnom imidžu baš svake curke.


Play logo


Jedan od brendova koji je među prvima prepoznao tu tajnu uspjeha, Panama Jack, svojim je 'super girly' pristupom te modelima s ružičastim, zebrastim i tigrastim detaljima osvojio sve one koje se na simpatičan način žele izdvojiti iz mase te hrabro poigrati modom.


Izvor: undefined


Postani i ti ponosna vlasnica čizme koja pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, koja posjeduje onaj neodoljivi kul faktor, a uza sve to, pruža vrhunsku zaštitu u hladnim zimskim mjesecima!

Play logo


Izvor: undefined


A idealno mjesto gdje se, uz Panama Jack, mogu pronaći i svi Timberland, Skechers i Palladium modeli žute čizme je ShoeBeDo. Stoga navratite u najbliži dućan ili www.shoebedo.com , inspirirajte se raznolikim modelima, odaberite najdraži te spremno i sa stilom dočekajte zimu.


Play logo
Izvor: undefinedIzvor: undefined

 Foto: PR

Play logo