Imate li i vi žute čizme? Girly yellow boot fenomen

ShoeBeDo je it mjesto za it predmet – Panama Jack, Timberland, Skechers i Palladium žutu čizmu

Imate li i vi žute čizme? Girly yellow boot fenomen

Omiljene žute čizme jedne su od najprepoznatljivijih modnih klasika. Vole ih i nose apsolutno svi – školarke i školarci, trendseteri, sportaši, pop zvijezde…


Image


Fenomen žute čizme, naravno, ima veze s činjenicom da su vodootporne i da pašu na apsolutno sve, ali ove je sezone ovaj nezaobilazni klasik otišao za korak dalje. Žuta se čizma sitnim detaljima odmaknula od klasičnog izgleda, s ciljem da se približi osobnom imidžu baš svake curke.Jedan od brendova koji je među prvima prepoznao tu tajnu uspjeha, Panama Jack, svojim je 'super girly' pristupom te modelima s ružičastim, zebrastim i tigrastim detaljima osvojio sve one koje se na simpatičan način žele izdvojiti iz mase te hrabro poigrati modom.


Image


Postani i ti ponosna vlasnica čizme koja pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, koja posjeduje onaj neodoljivi kul faktor, a uza sve to, pruža vrhunsku zaštitu u hladnim zimskim mjesecima!


Image


A idealno mjesto gdje se, uz Panama Jack, mogu pronaći i svi Timberland, Skechers i Palladium modeli žute čizme je ShoeBeDo. Stoga navratite u najbliži dućan ili www.shoebedo.com , inspirirajte se raznolikim modelima, odaberite najdraži te spremno i sa stilom dočekajte zimu.


ImageImage

 Foto: PR