H&M-ov sestrinski brend stiže u Hrvatsku, a mi smo pročešljale njihovu ponudu ljetnih haljina i nismo se razočarale

Brend Monki najavio je kako će ovog proljeća početi dostavljati svoje komade u Hrvatsku, a dok očekujemo lansiranje njihovog webshopa za naše tržište mi smo izdvojile deset divnih ljetnih haljinica koje jedva čekamo kupiti

H&M-ov sestrinski brend stiže u Hrvatsku, a mi smo pročešljale njihovu ponudu ljetnih haljina i nismo se razočarale

Dobro su nam poznati Zarini sestrinski brendovi od kojih je mnoge moguće pronaći na hrvatskom tržištu, no s H&M-ovim sestrinskim brendovima sve donedavno to nije bio slučaj. Mnogi naši izleti u inozemstvo baš su zbog tog razloga često uključivali posjete trgovinama brendova &Other Stories, COS, Arket, Weekday i Monki. Na našu sreću, upravo u jeku pandemije korona virusa kada su nam putovanja zabranjena, Monki je odlučio doći na hrvatsko tržište. 

Image

Četiri brenda koja volimo najavila su dostavu u Hrvatsku, a mi smo izdvojile najljepše komade


Naime, ovaj poznati brend šarenih haljinica, lepršavih košulja i raznih modnih dodataka odlučio je hrvatskim kupcima olakšati kupovinu, pa će ovog proljeća početi dostavljati putem svojeg webshopa u Lijepu Našu. Nakon &Other Stories, Arketa i COS-a, koji su u travnju ove godine Hrvaticama omogućili kupovinu u svojim webshopovima, ovo je još jedna odlična vijest za sve šopingoholičarke među nama. 


Pretpostavlja se da se trenutno za domaće tržište otvaraju samo webshopovi tih brendova, a ne i fizički dućani kako bi se testirao interes tržišta za te brendove i njihove proizvode. Monki je inače brend pokrenut 2006. godine, a specijaliziran je za ponudu povoljnih, no stylish komada koji bi zadovoljili svaku fashionisticu. 


Zanimljivo je i kako Monki na svojoj web stranici već najavljuje dolazak u Hrvatsku, a ako se odlučiš prijaviti na njihov newsletter dobit ćeš i specijalni popust koji možeš iskoristiti za kupovinu njihovih divnih modnih komada. I dok čekamo da Monki finalizira sve pripreme i pusti webshop za Hrvatsku u pogon, mi smo pročešljale njihovu aktualnu ponudu ljetnih haljina i oduševile se. 

Donosimo ti deset najupečatljivijih modela

Lepršava bijela haljina - 488 kuna

Image

Lepršava satenska haljinica - 383 kune

Image

Satenska lila mini haljina - 349 kuna

Image

Roza poluprozirna haljina - 488 kuna

Image

Košulja-haljina - 244 kune

Image

Wrap haljina u boji fuksije - 383 kune

Image

Kratka sjajna haljinica - 104 kune

Image

Cvjetna maxi haljina - 418 kuna

Image

Bijela elegantna maxi haljina - 418 kuna

Image

Bijela točkasta haljinica - 383 kune