'Must have' model

Kao stvorena za ljeto: Svi žele ovu lepršavu haljinu iz H&M-a

Kad smo uočile ovaj pamučni, lagani i lepršavi model sa suptilnim volanima na izrezu iz H&M-a, znale smo da se radi o 'must have' ljetnoj haljini

h&m haljina.jpg
Foto: H&M

Novi toplinski val je na putu, a to na odjelu garderobe može značiti samo jedno: vrijeme je da iskopamo naše pouzdane ljetne haljine koje nas spašavaju u svakoj prilici.

Image
Za svakodnevne prigode

Od 79 kn: 12 pamučnih high street haljina za ljeto

Kad se temperatura digne preko 30 stupnjeva, sve što želimo nositi je nešto lepršavo, lagano i udobno jer jednostavno se ne možemo nositi s uskim, strukiranim i pripijenim komadima. Srećom, H&M je izbacio haljinu koja ispunjava sve naše želje.

Image
Foto: H&M

Ako se nešto zadržalo u našem ormaru tijekom godina, onda su to upravo jednostavnije siluete haljina koje možemo nositi svakodnevno, pa kad smo uočile ovaj lagani, lepršavi kroj sa suptilnim volanima na izrezu iz H&M-a, znale smo da se radi o 'must have' ljetnoj haljini. I ne samo to, već ovaj pamučni model dolazi u četiri varijante, uključujući popularnu ružičastu boju, klasičnu bijelu, omiljeni cvjetni uzorak i uvijek neodoljive točkice.

Image
Foto: H&M

Možemo zamisliti da izgleda jednako elegantno s ravnim sandalama i sunčanim naočalama na terasi kafića kao i da izgleda sjajno preko bikinija na plaži ili čak u kombinaciji sa sandalama s petom i velikim naušnicama.

Image
Foto: H&M

Svakako će to biti haljina koju ćeš iznova nositi - na kraju krajeva, uvijek tražimo vječne komade po pristupačnim cijenama poput ovih. Iako se radi o istoj haljini, cijene se razlikuju od modela do modela, tako da točkastu haljinu možeš pronaći po cijeni od 188 kn, cvjetna je snižena 40 posto pa trenutno košta 112 kn, a bijela i ružičasta snižene su čak 56 posto pa ih sada možeš uhvatiti za samo 82 kn.

Image
Foto: H&M