Modna poslastica

Želimo sve! Kolekcija Iris Apfel x H&M u čast 100. rođendana modne ikone

Jarke boje, hrabre kombinacije, vezovi i veseli motivi dominiraju proljetnom kolekcijom koju je osmislila legendarna američka dizajnerica, poduzetnica i manekenka Iris Apfel, a koja će se moći kupiti od 31. ožujka

2005-Bird-A4-Landscape-300ppi-4.jpg
Foto: Promo

Modni brend H&M u suradnji s američkom ikonom stila Iris Apfel lansirao je proljetnu kolekciju koja će se od 31. ožujka naći u online prodaji. Odjevni komadi koji pršte bojama kao što su žuta, plava, ljubičasta, smaragdna, kolorističke kombinacije samo za najhrabrije i šašavi motivi prepoznatljiv su potpis ove nevjerojatne žene koja je suradnjom s H&M-om obilježila svoj 100. rođendan. Po onome što smo vidjele, Iris ima energije za poživjeti još sto. "Jednostavno, nastojat ću biti svoja i napraviti odjeću koju volim te je nositi na svoj način", rekla je prije nekoliko mjeseci kada je objavljena ova suradnja, za Vanity Fair.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Modni hit za proljeće

Najljepši proljetni komadi dolaze u zelenim nijansama

Njezina kolekcija uključuje komade poput odijela od žakarda, živopisne mokasinke s floralnim motivima, maksi kaftane, izvezene detalje od kojih nas je oduševila mahuna graška, u kojem zrna graška predstavljaju biserne perle, tamnoljubičaste resice na vibrantno žutom sakou s motivima perja te glomazni nakit. Osim odjevnih komada tu je i nakit koji je dizajnirala ova vitalna stogodišnjakinja. Od nje možemo jako puno naučiti, osobito o stilu i dugovječnosti.

Image
Foto: Promo

Za Vanity Fair progovorila je i o tim temama, pruživši nam dva vrijedna savjeta. "Kad je riječ o dugovječnosti, ne postoji nikakva tajna. Moram se zahvaliti onome gore. Nastojim biti razumna i hraniti se pravilno te više ne pušim i ne pijem. Prije sam bila veliki pušač. Znate, ne bi trebalo živjeti ludim stilom života. Ono što kod mene djeluje je naporan rad i činjenica da sam uključena u različite procese. Jednostavno, volim raditi. To me stimulira", iskreno će gospođa Apfel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je o stilu riječ, savjetuje da prvo upoznaš sebe i onda gradiš stil. Budi svoja. Osim toga, dodaje: "Budi oprezna ako želiš maksimalizam. Moraš znati što radiš iili ćeš na koncu izgledati kao božićno drvce. Ako nemaš iskustva, nećeš znati kada stati. Sve se na koncu svodi na praksu, iskustvo i onaj tvoj unutarnji osjećaj. Moraš otkriti koliko toga možeš nositi na sebi, a da izgleda dobro. I ne zaboravi, nastoj biti svoja", zaključuje Iris. U nastavku pogledaj komade iz nove kolekcije.

1/13