H&M hit čizme izgledaju kao dizajnerske, a stoje manje od 500 kuna

Ove su čizme daleko svestranije nego što se možda čine na prvi pogled, a u to su nas uvjerile i brojne influencerice koje ih nose sa svime, od kaputa do sportskih hlača

H&M hit čizme izgledaju kao dizajnerske, a stoje manje od 500 kuna

Kao i većina žena, volimo dobre zimske čizme, ali posebno smo slabe na high street modele koje ispunjavaju sve kriterije: pristupačnu cijenu, udobnost i naravno - neodoljiv izgled. 

Image

H&M ima divne haljine za zimu, od 150 kuna


Zato smo se itekako oduševile kad smo u H&M-u naišle na prekrasne kožne čizme do koljena s malom potpeticom koje izgledaju kao da su ispale s modne piste s dizajnerskim potpisom, a ne iz nove kolekcije jednog od omiljenih high street brendova.

Pomalo odstupajući od popularnih modela glomaznih i rebrastih potplata koji su ove sezone preplavili ulice, ove naizgled skupe čizme pružaju daleko luksuzniji osjećaj, što se u potpunosti podudara s našom željom da se trenutno osjećamo malo elegantnije (posebno kad većinu vremena provodimo u kućnoj odjeći).


Ipak, unatoč svojoj otmjenoj površini, ove su čizme daleko svestranije nego što se možda čine na prvi pogled, a ovih dana u to smo se uvjerile i vidjevši brojne influencerice koje ih nose sa svime, od zimskih kaputa do sportskih hlača. 


Definitivno im ide u prilog što je peta ugodno niska, tako da ne trebaš brinuti hoćeš li se mučiti nakon 10 minuta provedenim u njima. Osim toga, potpuno smo uvjerene kako će izgledati beskrajno chic u kombinaciji s ovosezonskim mini i midi haljinama - naravno uz dodatak toplih najlonki. 


Ako smo te zainteresirale, trk na stranicu H&M-a, jer ove kožne ljepotice mogle bi uskoro biti potpuno rasprodane s obzirom na cijenu od 453 kune i izgled koji odiše glamurom.


shimmer fallback


H&M, 453 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.