Play logo

Guliver čizme za zimu 2016/2017.

Steam punk estetika i snažan utjecaj stila 90-ih u impresivnoj kolekciji domaćeg modnog diva

Guliver čizme za zimu 2016/2017.
Play logo

Bez obzira na toplinu kasne jeseni, kraljice hladne sezone-čizme, zauzimaju sve više prostora u svakodnevim streetstyle outfitima modernih trendseterica.

Play logo


Izvor: undefined


Hrvatski brand Guliver i ove sezone oduševljava bogatom ponudom modela, kao i neodoljivim i pomaknutim dizajnom čizama do koljena.


Play logo
Izvor: undefined


Vidljivo inspirirana steam punkom i grunge utjecajima 90-ih, Guliver kolekcija donosi nam snažnu dominaciju crnih i tamnih tonova sjajne talijanske kože, maskulinih platformi, kao i sveprisutnih block potpetica. Key modeli naglašeni su upotrebnom tamnih metalnih dodataka poput zakovica ili pomalo robusnijih kopči, kao i zanimljivim i detaljiziranim prošivima i vezicama.

Izvor: undefined


Klasični modeli osvajaju nosivošću i daleko poznatom udobnošću. Oni su elegantni i minimalistički, dok se crnim tonovima kože pridružuju modeli u konjak i crvenoj boji.


Play logo
Izvor: undefined


Guliver čizme savršeno se kombiniraju uz vruće trendove sezone. Izrazito romantične i ženstvene, baršunaste i til haljine prizivaju punk stav modela Ella, dok se elegantna čizma Bohemia podjednako dobro stilizira uz tartan haljine, kao i uz power poslovna odijela.Omiljene komade iz Guliver kolekcije čizama potražite na web shopu www.guliver.hr ili na sljedećim prodajnim mjestima:

Play logo


Izvor: undefined


ZAGREB
Importanne Centar, Trg Ante Starčevića bb
Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
King Cross Jankomir, Škorpikova 34

SPLIT
City Centar One Split, Vukovarska 207
Domaldova ulica 1
Split – Mall Of Split, Josipa Jovića 93

DUBROVNIK
Gundulićeva poljana 4

RIJEKA
Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

ŠIBENIK
Stjepana Radića 4h

ZADAR
Zadar – Široka ulica 10/ Kalelarga


Play logo
Izvor: undefined
Play logo