Sviđa li ti se?

Ella Dvornik oduševila u vlastitom dizajnu i gležnjačama od 10 000 kuna

Ella uvijek isfura dobre modne kombinacije

Ella Dvornik
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

30-godišnja Ella Dvornik-Pearce jedna je od najpopularnijih hrvatskih influencerica i definitivno jedna od onih Hrvatica koja zaslužuje titulu modne kameleonke. U posljednjih nekoliko godina Ellu smo vidjeli u zaista različitim izdanjima, od rokerskog do ležernog, ali i u stylish izdanjima koje odmah poželimo iskopirati.

Image
Casual sa stilom

Je li ovo najskuplji outfit u kojem smo vidjeli Jelenu Rozgu?

Stoga i ne čudi kako se Ella lani bacila u 'dizajnerske vode'. Naime, Ella i dizajnerica Kristina Burja u burnoj 2020. napravile su ekskluzivnu limitiranu KriElla kolekciju.

A što se nalazi u limitiranoj kolekciji, Ella je otkrila više od pola milijuna fanova na Instagramu. Ella je oduševila novom fotkom na kojoj nosi i polusako imena Kriella.

"Kriella “posako” (pol sako) u akciji čisto da vidite komad iz kolekcije stiliziran s nekom drugom odjećom. Ovo nam je bio uz hlače, najprodavaniji komad. Užasno ga je lako skombinirati na bilo šta, i doda super “edge” svakom outfitu.", objasnila je Ella i naravno oduševila.

No, osim zanimljivog i drugačijeg sakoa pažnju su privukle i njezine gležnjače. Bež hlače brenda Burberry utaknula je u elegantne kožnate gležnjače talijanske modne kuće Valentino. Ove kožne čizme odlikuju se maxi bočnim logom brenda i udobna blok peta od devet centimetara. Cijena im je od 10 do 12 000 kuna - ovisno na kojoj internetskoj stranici gledaš - ali ih sada možeš uloviti na akciji za nešto više od 5000 kuna. Tko voli, nek' izvoli :).

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.