Play logo
Šarenilo boja

Dekonstruirana francuska manikura - hit je ovog ljeta

Ako si ljubiteljica francuske manikure, ova ljetna verzija oborit će te s nogu - nepravilne linije i žive boje savršeno će ići uz tvoj omiljeni sladoled

profimedia-0672828815.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Francuska manikura bila je ultrapopularna kasnih '90-ih i početkom novog tisućljeća, a onda smo se zasitili bijele trakice na rubu nokta. I tako sve donedavna kada se ova manikura vratila na velika vrata, ali u potpuno novim izdanjima, tako da danas možeš nositi obrnutu francusku manikuru, američku francusku (nazvana je američka, no riječ je o 'mekšoj' francuskoj kod koje je prelazak iz nude u bijelo puno nježniji), šarenu francusku te ovu koja je najnoviji hit među celebritijima, a zove se dekonstruirana francuska manikura.

Play logo

Prozračna, najčešće nepravilnih linija i jarkih boja, ova će manikura biti megapopularna u vrućim mjesecima koji su pred nama, no i tražit će vještu ruku manikerki. Želiš li savršene Instagram ljetne fotke upari dekonstruiranu francusku manikuru s bojama kuglica sladoleda ili omiljenim koktelom. U nastavku ti donosimo inspiraciju sa spomenute društvene mreže.

Plava dekonstruirana francuska

Boja neba, boja mora, boja Štrumpf sladoleda, najboljeg mamca za klince kojim "love" slastičari diljem obale. Ne srami se naručiti plavi sladoled, ako ti ide uz nokte. Savršena fotka s godišnjeg je imperativ, zar ne?

Play logo

Elegantnija plava

Želiš li malo elegantniju i ozbiljniju, a opet originalnu inačicu ove moderne francuske manikure, odluči se za jasne linije i kombinaciju ove tri boje.

Play logo

Skittles dekonstruirana francuska manikura

Tko bi rekao da neonski nokti, pritom svaki u svojoj boji mogu izgledati ovako odmjereno? Tajna je u pažljivom odabiru mat nijansi.

Ljubičasti snovi

Ova manikura stvorena je za sanjarke i romantične ljetne noći. Donji rub nokta je u ružičastoj, a manikuru posebnom čine bijele zvjezde.

Play logo

Manikura za posebne prilike

Smaragdno zelena nijasa laka, prepoznatljive konture mramora te srebrne šljokice koje naglašavaju nepravilni rub, ovu dekonstruiranu francusku manikuru pretvaraju u nakit.

Play logo

Dekonstruirana bijela linija

Elegantna dekonstruirana francuska manikura u modernim nijansama zelene, plave, ružičaste, ljubičaste i narančaste i pomaknutom bijelom crtom koja je zaštitni znak klasične verzije ove manikure.

Play logo