Bikini trendovi koje ćemo obožavati ovog ljeta

Iako trenutačno ne razmišljamo o bikinijima čini se kako nas ovog ljeta očekuje pregršt boja i uzoraka. I mi uživamo u maštanju o njima

Bikini trendovi koje ćemo obožavati ovog ljeta

Svi ćemo se složiti da ne postoji ništa uzbudljivije od dolaska ljeta i kupnje novog bikinija, za koji smo inspiraciju tražile tijekom cijele godine kako bismo zablistale na plaži jednom kada ga odjenemo.

S obzirom na trenutno stanje u svijetu, teško je znati tko će od nas ove godine otići na ljetovanje i uživati na egzotičnim plažama, ali ono čemu se itekako možemo veseliti nadolazećeg ljeta svakako su novi trendovi kada je u pitanju bikini. Na kraju krajeva, bikini možeš nositi i dok se sunčaš u svom vrtu, što može biti jednako zabavno.

Ono što trebaš znati jest da nas ovog ljeta očekuje pregršt boja i uzoraka kada govorimo o bikiniju - od životinjskog printa, neonskih i pastelnih boja, do klasičnog crnog bikinija i onog s cvjetnim uzorkom.

Image

Najljepši plus size kupaći kostimi za žene s oblinama


Ovih sedam bikini trendova najviše ćemo viđati ovog ljeta.


1. Crni bikini

Klasični, crni bikini jednostavan je, na sve ide i s njim ne možeš pogriješiti. Crni bikini pristaje svima i ako nemaš ideja kakav bikini kupiti, crni bikini idealan je izbor za tebe. 

2. Neon bikini

Bikinije u neon boji sve više viđamo na mnogim supermodelima, a vjerna im je i Kendall Jenner. Neon boja bikinija istaknut će tvoju preplanulu put i idealna je ako imaš tamniji ten.

3. Bikini sa životinjskim uzorkom

Životinjski uzorak nikad ne izlazi iz mode, a ove godine uvrsti ga u svoj outfit za plažu i istakni se u gomili. 

4. Bikini s cvjetnim uzorkom

Za prave romantičarke, nježni, cvjetni uzorak prvi je izbor. Ako si i ti jedna od njih, ove se godine odluči za bikini s cvjetnim uzorkom.

5. Bikini na vezanje

Pomalo neuobičajen, ovakav bikini na vezanje pravo je osvježenje, a to zna i Emily Ratajkowski. Ako želiš zablistati poput supermodela, onda je ovaj bikini baš za tebe. 

6. Pastelni bikini

Za sve ljubiteljice jednostavnog, pastelni bikiniji savršen su izbor, a pristaju svakoj figuri.

7. Metalik bikini

Bikini metalik uzorka također će ti pomoći da se istakneš iz gomile dosadnih bikinija. Svjetlucat će na suncu pa ti ni jedan modni dodatak uz njega neće biti potreban.