6 modnih komada koji su ti potrebni za chic ljeto

Vječni klasici koji se ovog ljeta moraju naći u tvom ormaru

6 modnih komada koji su ti potrebni za chic ljeto

Ljeto je omiljeno godišnje doba mnogih fashionistica jer omogućava eksperimentiranje s garderobom te uvijek donosi mnoštvo razigranih trendova.

Iako su modni trendovi podložni promjenama, kad je u pitanju ljetna odjeća postoje i određeni klasici koji su uvijek 'in' te im se rado vraćamo. Neki od takvih klasika zasigurno su cvjetna midi haljina, kožne ravna sandale te ceker.


U skladu s ovogodišnjim ljetnim trendovima, izdvojili smo 6 odličnih statement komada koje bi trebala ovog ljeta imati u svom ormaru, a moći ćeš ih nositi i sezonama poslije.


Foto: Instagram, Bershka, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

Modni dodaci sa školjkicama

Školjkice su ovog ljeta apsolutno zavladale modni svijetom pa se, osim na modnim dodacima, pojavuljuju i na odjeći, torbama, itd. Ovaj je detalj savršen za ljeto i upotpunjuje baš svaki ljetni outfit. Image


Mango, 169 kn

Image


Mango, 199 kn

Image


Zara, 99 kn

Image


Zara, 279 kn

Puf rukavi

Naglašeni puf rukavi ponovno su 'in', a ovog se ljeta pojavljuju u kombinaciji s romantičnim cvjetnim bluzicama i haljinama. 


Image


Bershka, 49 kn

Image


Bershka, 79 kn

Image


Mango, 299 kn

Image


Zara, 229 kn

Ravne sandale


Sandale i natikače s ravnom petom su model kojeg voli svaka žena jer su udobne i nosive u svakodnevnim prilikama, u ponudi high street brendova se može pronaći uistinu mnoštvo zgodnih modela.

Image


Mango, 249 kn

Image


Reserved, 49 kn

Image


Zara, 149 kn

Image


Zara, 149 kn

Image


Mango, 349 kn

Cvjetna midi haljina

Haljina s cvjetnim motivima i midi duljine je klasik koji nikada neće izaći iz mode, a možemo je nositi kroz cijelu godinu u raznim kombinacijama, no nekako ih najviše volimo tijekom ljeta.

Image


Mango, 449 kn 

Image


Stradivarius, 199 kn

Image


Zara, 199 kn

Image


Reserved, 199 kn

Ukrasi za kosu

Kao jedan od vrlo popularnih trendova ovog ljeta istaknule su se marame i rajfovi za kosu, a riječ je o modnom dodatku koji odlično izgleda na kosi i super je za kombinacije koje ćeš nositi na plažu. 


Image


Bershka, 49 kn  

Image


Reserved, 49 kn

Image


Stradivarius, 49 kn

Image


Bershka, 39 kn

Pletene torbe i cekeri od prirodnih materijala

Kao jedan od osnovnih komada svake ljetne garderobi ističe se pletena torba ili ceker kojeg, osim na plažu, sada možemo nositi i na ulicama gradskog asfalta pa čak i na posao jer su pojedini high street modeli toliko chic i elegantni da će se uklopiti u baš svaku kombinaciju.


Image


Mango, 169 kn

Image


Mango, 249 kn

Image


Zara, 199 kn

Image


Stradivarius, 229 kn