Bračni problemi

Još uvijek postoji nada: 7 znakova koji pokazuju da je brak vrijedan spašavanja

U svakom odnosu postoje teži periodi, no u braku takvi periodi mogu dovesti do razvoda. No kod donošenja takve odluke važno je zastati i hladne glave razmisliti o svim segmentima odnosa

pexels-cottonbro-studio-6491484.jpg
Foto: Pexels

Mjesecima i godinama nakon što je završio medeni mjesec i početne faze uzbuđenja i zaljubljenosti, bračni partneri mogu osjetiti umor. Prva zaljubljenost i medeni mjesec su završeni, a supružnici se bore s poslom, užurbanom svakodnevicom, obvezama oko djece i zahtjevima šire obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bračni savjeti

'Sretno do kraja života': Koje su tajne dugog i sretnog braka?

Možda se i ti upravo nalaziš u ovakvom bračnom periodu? U svemu tome počinješ uviđati i neke loše kvalitete svog muža i sve negativne stvari koje radi. Osim toga, možda te sve više smetaju neke sitnice poput njegovog hrkanja ili nered koji ostavlja iza sebe. A to je samo početak, ako se puno sitnica i problema nakupi tijekom duljeg vremena mnogi parovi počinju razmišljati o razdvajanju, a možda čak i razvodu.

No svi parovi trebaju znati da život donosi probleme i da ih je važno prvo pokušati riješiti. Naravno da svatko pomisli na razvod između roditeljskih problema, kredita i svađa sa partnerom. No prema stručnjacima sljedeći znakovi pokazuju da brak vrijedi spašavati i da nije vrijeme za razvod.

1/8