Čitaj između redaka

Kako prepoznati da ti ON šalje signale da ga seksualno privlačiš

I muškarci baš kao i žene imaju način na koji koketiraju i daju nam do znanja da ih privlačimo, a ti znakovi su uglavnom nejasni i potrebno ih je dešifrirati, jer i frajeri imaju strah od odbijanja pa nastupaju polako i promišljeno

pexels-pixabay-236287.jpg
Foto: Pexels

Seksualna privlačnost jedna je od najmoćnijih sila koja spaja dvoje ljudi. Iako je moguće da te seksualno privuče njegova energija i karakterne osobine, osobu koju ne poznajemo uglavnom prvo prijetimo na temelju fizičkog izgleda, a zatim otkrivamo njegovu osobnost. Fizički aspekt, iako jako bitan na početku, nije najvažniji u 'magnetskom privlačenju dvaju tijela', puno je toga u karakteru i karizmi, pogotovo nakon početne privlačnosti kada slijedi upoznavanje i počinje vaša avantura.

Image
Femme fatale

Adut fatalne privlačnosti: Pet stvari koje rade tajanstvene žene

I muškarci baš kao i žene imaju način na koji koketiraju i daju nam do znanja da ih privlačimo. Ti znakovi su uglavnom nejasni i potrebno ih je dešifrirati, jer i frajeri imaju strah od odbijanja pa nastupaju polako i promišljeno. Recimo ako te muškarac stavi ruku na rame to može biti prijateljski potez, ali ako se ta ruka tamo zadrži malo duže, vrlo je vjerojatno da ga privlačiš. Ako sada razmišljaš da li privlačiš frajera s kojim već dulje vrijeme 'mutiš', zaviri u nastavak teksta jer izdvojile smo sedam ponašanja kojima ti frajer želi dati do znanja da si mu jako privlačna

'Jede' te očima

'Oči su ogledalo duše' kaže jedna narodna poslovica. A njegove oči u ovom slučaju neće se skidati s tebe. Kada te ugleda ne skida pogled i gleda te duboko u oči bez da mu pogled pobjegne u stranu. Njegov pogled je toliko odvažan da možeš osjetiti želju da te stisne uz sebe i cijelu obljubi. Kada je frajer zainteresiran za tebe, neće propustiti priliku da ti to i pokaže.

Image
Foto: Pexels

Dodiruje te

Jako dobro znamo kako izgleda prijateljski dodir, a kako onaj koji insinuira da između vas postoji seksualni naboj. Ako te muškarac primi za ruku kako bi te utješio, ako je prijateljski, taj će dodir trajati otprilike tri sekunde, ako on ima neke druge namjere, držat će te za ruku oko deset sekundi. Ovime ti želi pokazati svoju naklonost i pokazati da je spreman biti tu za tebe i pružiti ti nježnost. Ako te dodiruje za vrijeme razgovora, definitivno ti želi dati do znanja da ga privlačiš i da je spreman na nešto više s tobom.

Image
Foto: Pexels

Stalno te pogledava

Svaki put kada okreneš glavu, oči tvog potencijalnog frajera odmah bježe na strateška mjesta na tvome tijelu? Izvrsno! Ovo je siguran znak da ga privlačiš. Ako još k tome nije brzo maknuo pogled u stranu kada si ga uhvatila da ti besramno gleda guzu nego te pogledao u oči s blagim osmijehom, definitivno ti jasno želi dati do znanja da ima ozbiljne planove s tobom.

Image
Foto: Pexels

Daje ti komplimente

Muškarci jednostavno ne primjećuju stvari jednako kao žene. Frajer neće primijetiti da imaš novu haljinu koja ti stoji kao salivena (ali će primijetiti donje rublje). Ako dobiješ kompliment na odjeću (ne na gaćice i grudnjak) znači da te pomno promatra i da je vrlo zainteresiran za tebe.

Image
Foto: Pexels

Glas mu postaje dublji

Kada razgovaraju sa ženom koja ih privlači, frajerima se glas promijeni i postaje dublji, muževniji a to je najbolji pokazatelj da s tobom želi intimnost. Poigraj se s njim! Tijekom razgovora, dok pozorno slušaš njegov dubok glas, stavi mu ruku na bedro i gledaj njegovu reakciju To će ga izluditi a ti ćeš biti sigurna da ga privlačiš.

Image
Foto: Pexels

Uzdahne kada te vidi

Kada si u njegovoj blizini, on duboko uzdiše i ima pogled usmjeren prema tebi? To znači da se jedva suzdržava . Naime, muškarci dubokim udisajem pokušavaju osjetiti ženin miris. To je ponašanje koje je nesvjesno, možemo ga poistovjetiti s nagonom za intimnost. Zato, ako ovo primijetiš kod frajera koji ti se sviđa, slobodno ga poljubiš iste sekunde. Bit će ti zahvalan.

Image
Foto: Pexels