I to je moguće

Nije do tebe, do njih je: 8 znakova da djeluješ zastrašujuće muškarcima

Apsolutno nije tvoj problem, no tužna činjenica je da se brojni pripadnici muškog spola plaše lijepih, inteligentnih i ambicioznih žena – i to puno češće nego što misliš

profimedia-0167487198.jpg
Foto: Profimedia.hr

Pametna si, samostalna i snažna, no unatoč tome ne možeš pronaći idealnog partnera ili su sve tvoje veze završile neuspješno. Ako se prepoznaješ u ovom opisu, zasigurno se pitaš u čemu je problem. Što se događa? Velika je vjerojatnost da te se muškarci ustvari boje.

Image
Analiziramo do detalja

7 stvari s kojima se žene opterećuju, a muškarcima su potpuno nevažne

Nisi ni u čemu pogriješila, no tužna je činjenica je da se brojni pripadnici muškog spola plaše lijepih, inteligentnih i ambicioznih žena – i to puno češće nego što misliš. Mnogim muškarcima uspješne žene djeluju zastrašujuće i oni se s njima naprosto ne znaju kako nositi.

Možda si i ti jedna od tih žena kojih se muškarci boje, a znakove koji to otkrivaju pročitaj u nastavku.

Često te gledaju, ali se ne usuđuju prići

Ovo je svakako dobar znak. Ako si primijetila da te frajeri često mjerkaju, no nikad ti ne prilaze, vrlo je vjerojatno da te se boje. Moguće je da im se sviđaš, ali im djeluješ nedodirljivo. Drugačije rečeno, muškarci su svjesni da su neke žene naprosto 'izvan njihove lige', a ti vjerojatno spadaš u tu kategoriju.

Image
Foto: Pexels

Pokušavaju te zastrašiti

Snažne i samopouzdane žene plaše muškarce pa će neki od njih učiniti sve kako bi ih zastrašili i 'spustili' na svoju razinu. Izrugivanje i uvrede samo su neki od načina na koji to čine. Nemoj nasjedati na takve fore. Ovo je sve zbog njihove nesigurnosti i nema nimalo veze s tobom.

Image
Foto: Pexels

Svi tvoji prijatelji smatraju da si jako zgodna, no ti si i dalje single

Single si jer muškarci nemaju dovoljno hrabrosti prići ti. Iako svi iz tvog društva smatraju da si sjajan 'ulov', ti ne možeš pronaći onog pravog. Nevjerojatna si i imaš toliko toga za ponuditi svijetu, no pronaći tipa koji će se znati nositi s tobom čini se kao nemoguća misija.

Image
Foto: Pexels

Frajeri su uvijek nervozni dok su u tvom društvu

Ako se muškarci u tvojoj blizini uvijek crvene ili čine napetima vrlo je vjerojatno da te se boje. Iako mu se sviđaš, očito mu djeluješ previše zastrašujuće pa se ne usudi pozvati te van. Njegov gubitak.

Image
Foto: Pexels

Boje se pogledati te u oči

Primijetila si da te gleda, no čim ga pogledaš on brzo skreće pogled? Ovo je znak da mu se sviđaš, ali mu je neugodno jer je svjestan da nema šanse. Ovo je simpatično, ali može biti i pomalo iritantno.

Image
Foto: Pexels

Netko ti je već rekao da te se muškarci plaše

Ovo je svakako jedan od najočitijih znakova da plašiš muškarce. Ako ti je već neki muškarac rekao da djeluješ zastrašujuće, to je vjerojatno točno, ali opet, to je njegov problem, a ne tvoj.

Image
Foto: Unsplash

Poznata si kao 'ledena kraljica'

Ako te ljudi često nazivaju 'ledenom kraljicom', vjerojatno si taj nadimak dobila s razlogom. Čak i ako nisi takva, frajeri imaju tendenciju izbjegavati žene koje djeluju hladno ili rezervirano jer osjećaju da će ih odmah odbiti.

Image

Izvor: Giphy

Samouvjerena si i znaš koliko vrijediš

Snažne i neovisne žene su samouvjerene, znaju što žele i svjesne su svojih vrijednosti, a sve to, nažalost, plaši brojne pripadnike muškog spola. Ne dopuštaš nikome da te omalovažava i nećeš se pretvarati da si krhka samo kako bi umirila nečiji ego i to je potpuno u redu. Postoje i oni (u manjini, ali tu su) koje tvoja snaga i samouvjerenost neće zastrašiti.

Image
Foto: Pexels