Mali vodič o ženskoj seksualnosti

Još uvijek je misterij: Šest mitova o G-točki u koje trebaš prestati vjerovati

Neke će stvari vezane uz misterioznu G-točku zauvijek ostati nejasne, no postoje i brojne činjenice koje bismo svi trebali znati, a koje su i dodatno potkrijepljene brojnim istraživanjima

pexels-matheus-bertelli-799420.jpg
Foto: Pexels

Iako bismo u odrasloj dobi svi trebali biti sposobni voditi zrele razgovore o seksu, neke teme i dalju su velik tabu. Tako, primjerice, G-točka ostaje misterij koji nitko ne razumije u potpunosti pa i ne čudi da se uz nju vežu i brojni mitovi koji uopće 'ne drže vodu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Za bolji seks

Orgazam i mitovi: Za bolji seks u ovih 7 stvari trebaš prestati vjerovati

Što je G-točka, gdje se ona nalazi i koji je njezin smisao neka su od najčešćih pitanja koja nam se vrte glavom, a iako će neke stvari možda zauvijek ostati nejasne, postoje neke činjenice koje bismo svi trebali znati, a koje su i dodatno potkrijepljene brojnim istraživanjima i studijama.

Grafenbergova, odnosno G-točka je erogena zona vagine čijom se stimulacijom može postići seksualni vrhunac pa i ženska ejakulacija. Smještena je uz unutarnji vaginalni zid, no njezin položaj može varirati. U nastavku pročitaj neke od najčešćih mitova vezanih uz famoznu G-točku u koje trebaš prestati vjerovati želiš li podići kvalitetu svog seksualnog života.

1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.