Vruće igrice

Začini ljubavni život u vrijeme korone

2020. nas je natjerala da više no ikad boravimo kod kuće, a to znači da smo se imali više vremena za posvetiti se partneru

womanizer-wow-tech-1e3-lYkJsfs-unsplash.jpg

Ova nas je godina natjerala da više no ikad budemo kod kuće. Mnogi su počeli raditi iz sigurnosti svog doma, a većina parova provodila je jako puno vremena zajedno. U početku su mnogi taj višak vremena iskoristili za vruće ljubavne igrice u krevetu, no s vremenom je situacija prestala biti posebna, a mi smo se privikli na "novo normalno" i zapali u rutinu.

Image

Zablude o seksu u koje trebaš prestati vjerovati

Upravo zbog mnogo vremena provedenog u istim prostorijama, veze su pucale, a druge su pak procvjetale. Ako si ti među onima kojima je seksualni život dobio novi zamah, prava si sretnica, a ako se pak nalaziš u većini koja je pak doživjela pad libida i seksualnih aktivnosti - imamo pravu stvar za tebe.

Naime, potražili smo savjete seksologa kako da u ovim nesigurnim vremenima probudimo seksualne strasti i ponovno vratimo svježinu u spavaću sobu. Dobili smo pet odličnih ideja kojima možeš začiniti svoje vođenje ljubavi i ponovno osjetiti novi plamen strasti s partnerom.

Otkrij snagu igranja uloga

Najpoznatija i definitivno jedna od najučinkovitijih metoda začinjavanja seksa je igranje uloga. Otvoreno komuniciraj sa svojim partnerom i ostvari mu maštariju - pretvori se u striptizetu, medicinsku sestru ili pak francusku sobaricu i podigni vaš ljubavni život na višu razinu.

Pusti da scenarij igrice i maštarije teče prirodno te se potrudi da za vrijeme cijelog seksa ostaneš u ulozi - tako će dojam biti potpuniji. Najbolji seks s igranjem uloga bit će kad se nalaziš u svom opuštenom stanju i kada te nije sram reći sve što ti padne na um.

Isprobajte igračke za seks

Vibrator, dildo, lisice, lanci, stezaljke, kocke leda - na tržištu je moguće pronaći obilje igračaka za seks kojima možeš povećati svoje i partnerovo seksualno zadovoljstvo.

Ako vas je sram posjećivati seks shopove, svoje igračke uvijek možete naručiti i online, u privatnosti svog doma. Dobro pročitajte recenzije, odaberite ono što vam se najviše sviđa i prepustite se neslućenim strastima jednom kada dobijete svoju igračku.

Snimite svoje vođenje ljubavi

Ako se želiš u spavaćoj sobi osjećati kao seksualna boginja, odličan način da to postigneš je da uključiš kameru za vrijeme seksa. Ideja da te se snima natjerat će te da budeš glasnija, teatralnija i uživljenija u ulogu koju igraš, a tvoj će partner zasigurno biti oduševljen novom razinom entuzijazma koju pokazuješ. Uz to, svoju ćete snimku uvijek iznova moći pogledati što bi moglo i u budućnosti rasplamsati strasti. Ali, i moraš imati potpuno povjerenje u svog partnera jer sve znamo gdje takve snimke mogu završiti...

Seks pored ogledala

Seks pored velikog ogledala može biti iznimno seksi. Postavi ogledalo pored vašeg kreveta i cijelo vrijeme ćete se moći promatrati - od predigre do orgazma, gledat ćete vlastito vođenje ljubavi kao da gledate film, a to će vas sigurno dodatno uzbuditi. Ne postoji ništa ljepše od pogleda na gola tijela i strast među njima, a činjenica da ćete u glavnim ulogama biti ti i tvoj partner pojačat će užitak.

Gledajte porno filmove

Ako ovo već nisi isprobala, sad je krajnje vrijeme! Gledanje pornića za vrijeme seksa produžit će predigru, oboje vas uzbuditi i sigurno užitak podići na višu razinu. Zvukovi iz filmova dodatno će vas uzbuđivati, baš kao i činjenica da s zajedno s partnerom dijeliš maštarije. Vizualni podražaji za vrijeme seksa jako su bitni, pa je ovo odličan način kako da začiniš svoju seksualnu rutinu.