Seksi poze za masturbaciju

Sama sebi dovoljna: Vruće poze za masturbaciju koje svaka žena treba isprobati

Masturbacija ne mora biti dosadna, a uz ovih sedam poza dovedi je na novu razinu i uživaj kao nikada prije

pexels-ivan-oboleninov-2816479.jpg
Foto: Pexels

Tijekom naših života, naš najpouzdaniji seksualni partner na kraju dana smo mi sami - i to je odlično, jer masturbiranje je prilika da sama shvatiš što ti se sviđa, a što ne, i isprobaš stvari koje želiš, a koje kasnije možeš uključiti i u svoju seksualnu rutinu s partnerom. Osim toga, za vrijeme masturbacije lakše ćeš se opustiti nego za vrijeme seksa s partnerom, a ona krije i mnoge prednosti.

Image
Tajne solo seksa

Psst, tajne solo seksa: 10 vrućih savjeta za masturbaciju

"Masturbacija je poput laboratorija užitka i ono što naučiš tijekom masturbacije bit će korisno i tijekom partnerskog seksa", kaže seksologinja Carol Queen za Cosmopolitan i dodaje da je, osim toga, masturbacija odlična i jer nam pomaže da lakše zaspimo, a pomaže i kod menstrualnih grčeva, kao i kod tjeskobe.

shimmer fallback

Osim toga, masturbacija je tvoje vrijeme za opuštanje i istraživanje vlastitih užitaka, no ona nije ograničena samo na genitalni dodir. Možeš dodirivati bilo koji dio tijela - od vrata i usana pa sve do bradavica i trbuha - što god ti najbolje odgovara. Uz to, postoji i mnogo načina na koje možeš dodatno začiniti ovo vrijeme koje provodiš sama sa sobom, i to raznim pozama koje možeš isprobati. U nastavku smo izdvojile samo neke vruće poze za masturbaciju koje možeš probati već danas.

Na boku

Lezi na bok s igračkom ili rukama među nogama. Stisni bedra zajedno za dodatno trenje i kreni u "akciju", a ako želiš biti malo suptilnija, nježno pritišći jednu nogu uz drugu za osjećaj senzacije. Ovo možeš raditi bilo gdje - na krevetu, na kauču ili negdje drugdje gdje ti najbolje odgovara.

shimmer fallback

Čučni

Čučanj pomaže kod unutarnje stimulacije, a ako čučanje postane preteško i osjetiš da ti bedra gore, klekni. Ovdje možeš uključiti svoju ruku ili pak igračke poput dilda i vibratora i prepustiti se maksimalnom užitku.

shimmer fallback

U tušu ili kadi

Namjesti se tako da voda iz slavine dođe tamo gdje treba - prema tvojim erogenim zonama. Prvo testiraj vodu, koja ne smije biti ni prevruća ni prehladna, a zatim se namjesti ispod slavine i pusti neka voda teče. Ako želiš intenzivniju stimulaciju, neka teče malo jače, ili malo slabije ako ti tako više odgovara.

shimmer fallback

Na ruku

Nanesi malo lubrikanta na svoje prste, lezi na trbuh i na ruku i radi ono što ti najbolje odgovara. Možeš pokušati i s obje ruke odjednom, koristeći težinu svog tijela da staviš veći pritisak na klitoris.

shimmer fallback

Lezi na jastuk

Nasloni se na udoban jastuk i prepusti se užitku - polako. Lagano tapkaj po klitorisu, radi male krugove oko njega jednim prstom, stavi ruku preko cijele vulve i sve ostalo što ti najbolje odgovara - ali polako. Ne moraš juriti prema orgazmu, već se prepusti i uživaj u trenutku.

shimmer fallback

Duplo zadovoljstvo

Uključi obje ruke, jednu s prednje, a drugu sa stražnje strane, i to tako da klekneš i jednim prstom kružiš oko klitorisa, a istovremeno prstom druge ruke kružiš oko ulaza u vaginu. Donja ruka neka kruži sporijim tempom, a rezultat je - duplo zadovoljstvo.

shimmer fallback

Ispred ogledala

Uzmi lubrikant, sjedni ispred velikog ogledala i kreni u "akciju". Kreni od grudi i postupno prema trbuhu, bedrima i na samom kraju, stidnici. Istovremeno se gledaj u ogledalo, što će ti pružiti dodatnu razinu uzbuđenja.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.