Za one koji žele znati više

Veži se, polijećeš! Helikopter poza odvest će te do vrhunaca

Tražiš li nešto jednostavno, na pogrešnom si mjestu. Poza helikoptera je ipak nešto zahtjevnija i za one gipke i mišićave, no kažu stručnjaci odvest će te u vrhunce kakve nisi imala

scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Monotonija je drugo ime za tvoj seksualni život? Ako je tako, vrijeme je da stavite veto na misionarsku pozu i usudite se isprobati nešto sasvim drugačije. Preduvjet za položaj koju ti danas predlažemo je članarina u teretani, odnosno jako tijelo tvoga dragoga, osobito ruku te doza gipkosti s tvoje strane. I naravno, umijeće vizualizacije da dokučiš što ti pokušavamo objasniti jer se na prvu može činiti komplicirano.

Ako ti je partner jedan od onih frajera koji su ponosni na svoje mišiće pa svako malo po kući radi sklekove ili se vješa po štokovima, iskoristi ovu naizgled beznačajnu osobinu kako bi začinila vaš seks. Isprobajte pozu helikoptera.

Image
Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Tvoje je da se spustiš na koljena i laktove te raširiš noge, a njegovo je da se popne na tebe, ali u suprotnom smjeru (kao poza 69 samo što ste oboje okrenuti prema tlu) i ode u sklek. Naravno, pritom ne zaboravljajući ključni element, penetraciju. Znamo, znamo, nemaš pojma o čemu pričamo. Idemo iz početka. Ti na sve četiri i gledaj prema istoku, a on neka se okrene prema zapadu. Nema ovo veze s feng shuijem, već nam je ovako najjednostavnije objasniti. Možete odabrati i sjever-jug orijentaciju.

Image

Raširi noge toliko da ti bude ugodno, da se osjećaš stabilno i da on može ući. Tvoj partner neka se stražnjicom okrene tvojoj stražnjici, spusti na dlanove, a bedra podigne na tvoja križa i stražnjicu. Iz ovog položaja penetrirat će u tebe na jedan sasvim nov i zanimljiv način pri čemu ćete izgledati kao helikopter. Ti kabina, on elipsa. Ova poza nasmijat će vas dok ju pokušavate izvesti, a lansirati do vrhunaca, kada u tome konačno uspijete. Nakon što svladate vaginalnu penetraciju u ovoj pozi, okušajte se u analnoj, ako vas to uzbuđuje.