Jamče zabavu

Doba buđenja strasti: Proljetne seks poze koje se isplati isprobati

Igrice pod plahtama ponekad mogu zapasti u rutinu, a najbolji način da razbuktaš strasti je uvođenje novih položaja u svoju spavaću sobu. Danas ti otkrivamo njih šest koji su idealni za proljetne seksualne vratolomije

profimedia-0104527332.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dok se zimi volimo s partnerom podvući pod dekicu i pokriveni do dugo u noć voditi ljubav tijesno se privijajući jedno uz drugo, tijekom toplijih, proljetnih i ljetnih mjeseci skloniji smo eksperimentiranju s položajima, fetišima i maštarijama. Znamo da je proljeće doba kada se priroda budi, a čak je znanstveno dokazano i da ljudi tijekom proljetnih mjeseci osjećaju novi nalet seksualne energije i jačanje libida, pa je ovo idealno vrijeme za razbijanje rutine u spavaćoj sobi i uvođenje novih položaja za seks.

Image
U paukovoj mreži

Položaj tarantule: 'opaka' poza iz Kama sutre u kojoj ćete uživati

Nitko ne traži da se odrekneš onih dobrih, starih i klasičnih poza poput "kaubojke" ili "doggyja", no sugeriramo ti da ovih mjeseci iskušaš probuditi vatru u spavaćoj sobi i nekim novim, zanimljivim i možda još neisprobanim pozama, a koje sve redom jamče vrhunski erotski užitak. Izdvojili smo njih šest koje su idealne za proljetni seks, a sve ih možeš pronaći u nastavku.

Dupin

Ova poza zahtijeva malo fleksibilnosti i ritma, ali jednom kad ju oboje savladate – obožavat ćete je! Legni na leđa, sa savijenim koljenima i stopalima na krevetu, te podigni guzu (kao da radiš vježbe za zatezanje stražnjice). On neka klekne, uhvati te za stražnjicu i podigne dodatno uvis, dok se ti oslanjaš na ramena. Ova je poza savršena za dugotrajni, senzualni seks – jer nježno masira G-točku i vaginalni "zid".

Image

Ležaljka

On neka sjedne na krevet i osloni se otraga na ruke, noge su mu ispružene. Ti legni na leđa i stavi svoje potkoljenice (ili zglobove ovisno o njegovoj visini) na njegova ramena. Za dublju penetraciju ispod kukova stavi jastuk. Tako i ti možeš kontrolirati dubinu i brzinu penetracije dok se mičeš  gore – dolje, a možete i zajednički stvoriti ritam koji će vas posve preplaviti užitkom.

Image

'Tko je kralj?' poza

Ovu pozu većina žena obožava, jer je upravo ovo ona poza u kojoj G-točka dobiva svu pažnju koja joj je potrebna! Legni na leđa, koljena privuci prsima. On neka klekne ispred tebe, stopala osloni na njegova prsa. Ako želiš da dublje uđe, uhvati ga za bedra i povuci bliže sebi (preporučujemo da to učiniš!). Želiš li jače podražavanje G-točke – neka ti dragi pritisne koljena prema dolje dok ulazi u tebe.

Image

"Sisavci"

Poza je dobila naziv po pjesmi "The Bad Touch" grupe Bloodhound gang (znaš ono "You and me baby ain't nothin' but mammals...“), no bez obzira na to što mislila o toj pjesmi, ovo nije obična doggy poza. Vjeruj nam, čak i mala promjena kao što je izvijanje leđa učinit će nevjerojatnu razliku! Dakle, zauzmi standardnu doggy pozu i dok si na sve četiri ovog se puta spusti na podlaktice te izvij leđa prema dolje, tako da zdjelica ide prema gore i zaista se potisni unatrag na svog partnera dok ulazi u tebe straga. Izimno duboka penetracija oduševit će vas oboje, a on će imati i jako dobar pogled na tvoju stražnjicu i leđa. Također, dodatan bonus ove poze je i to što se lako može dosegnuti tvoj klitoris, ali i grudi.

Image

Nirvana

Treba li opisivati uopće ovu pozu? Sve je jasno – kao i misionarska, samo što su ovdje njegove noge s vanjske strane, a tvoje s unutarnje, skupljene. Ovo je zapravo malo zanimljivija verzija omiljene misionarske poze. Ova poza će tvom partneru omogućiti da te obgrli nogama i čvrsto stisne – zbog čega će tvoja vagina biti uža, a užitak za oboje još veći. Ovo je idealan položaj za one koji se žele gledati u oči dok vode ljubav, jer su tijela spojena, a glave partnera blizu.

Image

Sfinga

Za ovu pozu legni na trbuh i osloni se na podlaktice. Jedna noga ti je ispružena, a druga savijena u stranu. Tvoj partner neka legne na tebe, oslanjajući se na ruke i penetrira u tebe straga. Pritisak njegovog tijela na tvoju zdjelicu donijet će ti nove osjete zadovoljstva, a njemu pak pružiti da dublje uđe u tebe nego li u običnoj "doggy" pozi. Ova poza savršeno stimulira G točku te omogućava jako duboku i intenzivnu penetraciju.

Image