Isprobajte nešto novo

Ljubav na daljinu: Vodič za nezaboravan telefonski seks

Bilo da ste u vezi na daljinu ili želite isprobati nešto novo, telefonski seks odlična je ideja koja će se svidjeti i tebi i tvom partneru. U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako bi to iskustvo bilo ugodnije za oboje

profimedia-0316893107.jpg
Foto: Profimedia

Bez obzira na to jesi li u vezi na daljinu ili želiš isprobati nešto novo, telefonski seks uvijek je dobra i zabavna ideja, no sama pomisao kako uopće doći do toga može biti pomalo neugodna i zastrašujuća. Možda ćeš oklijevati, pitajući se kako to uopće predložiti svom partneru, što govoriti za vrijeme telefonskog seksa, kako ga završiti i slično. Sve su to normalna pitanja, a u nastavku ćemo ih razjasniti i izdvojiti nekoliko odličnih savjeta kako se uopće upustiti u seks preko telefona, na tvoje i partnerovo zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sexting – nauči kako napaliti dečka porukama

Za početak - što se uopće podrazumijeva pod "telefonskim seksom"? Prema seksualnoj terapeutkinji Lori Michels, "telefonski seks je telefonski razgovor između pojedinaca koji žele stimulirati i žele biti stimulirani", kaže ona za SELF i dodaje da telefonski seks može uključivati pozive, ​​glasovne poruke, videochat ili čak i sexting. Ukratko, opcija je bezbroj, a na tebi i tvom partneru je da se uskladite i odlučite koja opcija najbolje funkcionira za vas (ili ih jednostavno isprobajte sve).

Osim toga, telefonski seks može biti odličan način da ti i tvoj partner poradite na svojoj intimnosti i pojačate svoje verbalne vještine, što uvelike može pomoći vašoj vezi, a ako se pitaš kako se uopće upustiti u seks preko telefona, jednostavnije je nego što se čini - odličan telefonski seks počinje razgovorom. Michels savjetuje da budeš iskrena i transparentna, a ako si sramežljiva, pošalji koketnu poruku ili jasno partneru daj do znanja da želiš isprobati nešto novo i vidi kako će reagirati. Važno je da u svakom trenutku oba partnera imaju priliku odustati ako shvate da to nije za njih.

shimmer fallback

Pod uvjetom da je tvoj partner jednako zainteresiran za ideju kao i ti, za početak razgovarajte o tome što vam se sviđa ili ne sviđa, što biste voljeli isprobati i slično. Zapamti da je sve u otvorenoj komunikaciji između tebe i tvog partnera, a ako nisi sigurna kako krenuti i što točno raditi, imamo nekoliko savjeta u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/9
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.