Sve vrvi strašću

Sve se može kad se hoće: 7 tajni parova u sretnim vezama

Ljubav nije dovoljna za sretnu vezu, reći će gotovo svi. Iako svaki par ima svoju definiciju ljubavnog uspjeha, ipak postoje znakovi koji kazuju da ste skladan par te da uživate u zajedništvu

pexels-leah-kelley-1449670.jpg
Foto: Pexels

Što neke veze čini sretnijima od drugih? Koja ja formula uspješnih veza i brakova? To su pitanja koja si najčešće postavljaju oni koji se možda nikada nisu našli u takvim odnosima, ali i oni koji se pitaju kako unaprijediti odnos. Parovi koji su dugo zajedno i u tome uživaju često kažu da je iza i ispred njih puno truda, razumijevanja i odricanja. Naravno, ništa bez iskrenosti, povjerenja i poštovanja – to su stupovi svake zdrave veze, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ljudi različito percipiraju pojam zdrave i uspješne veze, a svaki se odnos razvija određenom dinamikom. Netko ljubav najčešće iskazuje dodirom, dok su drugima puno važnije zajedničke aktivnosti na otvorenom ili pak razgovori o određenim temama. No svi će se složiti da bez povjerenja i iskrenosti njihova ljubavna priča ne bi bila sretna. I parovi u zdravim odnosima katkada se 'zakače' ili burno reagiraju i to je sasvim normalno. Ipak, dobro nadvlada loše.

Image
Imate li ih i vi?

Tajne iz spavaće sobe: Šest seksualnih navika koje imaju najsretniji parovi

Što, dakle, sretnu vezu čini tako dobrom? U nastavku izdvajamo znakove skladnoga odnosa. Imaš li osjećaj da kao da opisujemo upravo tvoju vezu ili brak, prava si sretnica! Nadamo se da će tako i ostati.

shimmer fallback
1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.