Iznenađujuće činjenice

Prednosti koje mnogi ne znaju: Šest razloga zašto je sperma dobra za zdravlje

Seks ima brojne zdravstvene prednosti, baš kao i sjemena tekućina, a u nastavku saznaj na koje sve načine sperma može biti dobra za tebe i tvoje zdravlje

pexels-анна-хазова-4577274.jpg
Foto: Pexels

Nije tajna da seks, bilo da je riječ o oralnom ili penetrativnom seksu, krije brojne zdravstvene prednosti i za tebe i za tvog partnera - osim što ublažava stres i tjeskobu i pomaže nam da se bolje osjećamo, on sagorijeva kalorije, pomaže nam da se bolje naspavamo, osnažuje naš imunološki sustav, smanjuje krvni tlak i još mnogo toga.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zdravstvenim dobrobitima tu nema kraja - možda nisi znala za ovo, ali i iz orgazma tvog partnera mogu proizaći brojne zdravstvene prednosti i za tebe i za njega, a riječ je o sjemenoj tekućini i onome što se događa kada uđe u tvoj sustav.

Image
Muškarci i plodnost

Hush, hush: Namirnice za bolju spermu i povećanu plodnost

Prije nego što se idući put zapitaš koliko je sigurno da sjemena tekućina tvog partnera završi u tebi, bilo oralnim ili vaginalnim spolnim odnosom, sjeti se koje su neke zdravstvene dobrobiti sperme. Vjerojatno si već čula da je prepuna proteina, no to nije jedina stvar.

U nastavku saznaj kojih je to šest iznenađujućih, ali i znanstveno dokazanih zdravstvenih dobrobiti sperme. Ako te je ikada zanimalo koliko je sjemena tekućina dobra za tvoje zdravlje, nastavi čitati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7

Možda će te zanimati

Image
ASTRO SAVJET ZA UTORAK

Dnevni horoskop: Ovnovi samo opušteno, a Blizanci mogu snažno naprijed

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse